StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Абсолютно демонстративно": Маша Єфросиніна розповіла про конфлікт із Юрієм Горбуновим

24 квітня 2024, 03:00
402
Маша Єфросиніна висловилася в бік Юрія Горбунова і навіть заявила, що дружби між ними не було.
Юрий Горбунов, Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна припинила спілкування з Юрієм Горбуновим / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorbunovyuriy/, instagram.com/mashaefrosinina/

Українська ведуча Маша Єфросиніна прокоментувала конфлікт із ведучим і шоуменом Юрієм Горбуновим, після якого вони припинили спілкування.

В інтерв'ю для "Української правди" Єфросиніна не уточнила, через що у неї трапився конфлікт із ведучим, але стало зрозуміло, що вона тримає на нього образу.

відео дня

"Горбунов у 2019 році був у тебе гостем на "Іспиті". Ви дуже демонстрували свою дружбу. Але у 2023 році ти написала про Горбунова таке: "Ця людина припинила особисто для мене своє існування ще 2021 року". Тебе вже запитували про це, але все ж таки: що між вами сталося 2021 року? Ви ж були близькими", - запитав Роман Кравець.

Але Єфросиніна заявила, що не хоче коментувати цей конфлікт.

"Я сама з презирством ставлюся до людей, які обговорюють і виносять якісь скандали як особисті, так і професійні, а в нашому випадку це і особисті, і професійні. Єдине, що можу сказати - це дуже тупа справа, Рома, видавати і демонструвати дружбу напоказ, коли насправді її не існує", - сказала Маша.

Також ведуча заявила, що ініціатором припинення спілкування стала вона.

"Судячи з того, що він зробив, він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це призведе, то, звичайно, перестала спілкуватися абсолютно демонстративно. Думаю, він і видихнув після цього", - підкреслила Єфросиніна.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, Маша Єфросиніна поділилася іронічним постом, у якому представила свій спосіб виглядати краще. Як написала селебріті, найкращий спосіб виглядати краще - це не їсти себе.

А також Маша Єфросиніна заявила, що свідомо залишила перепалку з Христиною Соловій у своєму інтерв'ю "Іспит. Нова реальність", адже вона виступає за те, щоб звучали реальні думки реальних людей.

Читайте більше про Єфросиніну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти