"Відразу яєчка затискають": Седокова пройшлася по Меладзе та Віри Брежнєвої

14 квітня 2020, 13:03
Анна Седокова, сидячи на карантині, зважилася відпустити пару гострих зауважень на адресу колишніх колег.
Сєдокова
Анна Седокова жорстко пройшлася по колишнім колегам / Instagram

Співачка Анна Седокова, учасниця " золотого складу популярного гьорлз-бенду ВІА Гра, розговорилася про своїх колишніх колег – продюсера / композитора Костянтина Меладзе та його дружини Віри Брежнєвої.

Під час прямого ефіру у Мережі зі співачкою Олею Поляковою вона розповіла, що Меладзе як продюсер постійно маніпулював учасницями колективу, створюючи тим самим нездорову конкуренцію.

"Костя Меладзе весь час жорстко маніпулював нами, не як артистками, а як жінками. Дуже сильна маніпуляція на рівні: "Хто стане моєю музою сьогодні?". Створювалася така конкуренція, у якій ти постійно повинен був доводити, що ти краще", — розповіла Сєдокова

відео дня

Вона також впевнена, що на популярність ВІА Гри у останні роки існування колективу погано вплинув роман Меладзе з Брежнєвої.

"Мені здається, у Кості більше не стоїть на це все діло. А як тільки починає приставати, йому відразу яєчка затискають, і кажуть: "Сєкундочку! Куди ви дивитеся?". Я думаю, що це саме так, судячи по його постійному такому блаженому виразу обличчя", — підсумувала Седокова.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова поскаржилася Анні Седоковій на те, що під час карантину, запровадженого через коронавірус, відчуває проблеми в спілкуванні з дітьми. Молодша дочка співачки, Аліса, вже навіть напівжартома-напівсерйозно попросила здати її до дитбудинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти