Холостяк 10 сезон 5 випуск 03-04-2020 - хто пішов

3 квітня 2020, 23:15
П'ятий випуск 10 сезону Холостяка пройшов 3 квітня. Хто покинув шоу, і як пройшли випробування учасниць, кого вибрав Холостяк - читай на Главреді.
Холостяк 2020 5 випуск - хто пішов
Холостяк 2020 5 випуск - хто пішов / СТБ

Прем'єра 10 сезону Холостяка на СТБ відбулася в 19:00. Холостяк Макс Михайлюк в п'ятим випуск 3 квітня провів відразу три побачення за тиждень, але на церемонії троянд він вигнав тільки одну учасницю. Побачення пройшли з Наташею, Даною, Дашею, Настею, і Вікою. Дехторозчарував його найбільше.

На шоу Холостяк 10 сезон американський українець Макс Михайлюк постарається знайти другу половинку. Ведучим шоу буде Григорій Решетник.

Хто пішов за рішенням холостяка у третьому випуску Холостяк 2020 - читай на Главреді.

Максим несподівано вирішив, що шоу має залишити Наталя. Він зізнався, що вона справила на нього дуже приємне перше враження, але сьогоднішнє побачення не підтвердило його очікувань.

Холостяк 2020 учасниці - Наташа
Холостяк 2020 учасниці - Наташа / СТБ

Вік: 25

Знак зодіаку: Скорпіон

Місто: Дніпро

Сім'я: Мама Ольга - співзасновник рекламного агентства. Брат Володимир - школяр.

Освіта: факультет міжнародної економіки (міжнародні економічні відносини).

Чим займається: Права рука великого інвестора в швейцарській інвестиційної компанії. Також творець онлайн-курсу з навчання особистих асистентів. Навчає і підбирає персональних помічників.

Хобі: подорожі, бізнес-проект, екстремальні види спорту, танці.

Мета в житті: стати топовим професіоналом у своїй ніші. Створити щасливу гармонійну сім'ю, подорожувати і насолоджуватися кожним днем ​​життя.

Ідеал чоловіка: надійний, з відмінним почуттям гумору, добрий, щедрий, освічений, розумний, мудрий, веде активний спосіб життя, займається спортом, розділяє інтереси, розвивається духовно, пристрасний, відданий, який довіряє, зростом від 175 см, усміхнений, з гарною посмішкою і білими зубами, щирий, спонтанний і креативний, ставить високі цілі і домагається їх, думає масштабно, працьовитий, гуманний, думає про людей, планеті, любить дітей і тварин, розділяє погляди щодо поїдання м'яса і харчування в цілому, забезпечений, з почуттям стилю , розуміючий, знає іноземні мови, любить подорожувати, успішний в своїй діяльності, люблячий.

Холостяк 10 сезон 5 випуск дивитися онлайн відео 03-04-2020 хто пішов:

Всі нові випуски холостяка дивіться онланйн по п'ятницях о 19-00, і читайте і дивіться огляди на Глаареде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти