Фронтмен ФІолет запустив новий онлайн проект для фанатів на карантині

1 квітня 2020, 16:26оновлено 1 квітня 2020, 17:04
Поет і музикант Сергій Мартинюк оголосив про запуск нового проекту на підтримку своїх фанатів на час карантину через коронавіруса.
Фронтмен Фіолет " Сергій Мартинюк
Фронтмен Фіолет " Сергій Мартинюк / Лора Молодець

Фронтмен Фіолет, поет і письменник Сергій Мартинюк створив спеціальний онлайн-проект Колос вдома, щоб підтримати фанатів, і закликати людей сидіти по домівках.

Творець фестивалю Бандерштад фронтмен Фіолет двічі на тиждень виходить онлайн, щоб прочитати вірші, заспівати і поспілкуватися з шанувальниками онлайн.

З 31 березня два рази в тиждень Сергій Мартинюк буде стрімить на YouTube-каналі Фіолет, щоб показати своє повсякденне життя, поділитися думками, порадити улюблене кіно, почитати поезію, розповісти про колекцію вінілу, поспівати пісень в акустиці і замотивувати фанів використовувати карантин як час для саморозвитку.

У першому ефірі він стрімив зі своєю дружиною Лорою. Музикант і поет провів більше ліричну зустріч, познайомивши улюблену з фанатами і нахвалюючи її.

Сергій Мартинюк і Лора Молодець прямий ефір дивитися онлайн:

31 березня фронтмен Фіолет провів прямий ефір З Лорою прямо з ліжка. Як виявляється, саме їй Сергій присвятив романтичне і зворушливе тревел-відео, саундтреком до якого стала акустична пісня Коли Ти Усміхаєшся.

Ефір був наповнений ніжністю і інтимним настроєм. Лора відповідала на багато запитань фанатів Сергій розповів про своїх нових віршах. В ефірі Сергій з Лорою і поділився порадами і лайфхаками їх подружнього життя в умовах карантину та поза його межами.

Особливо, багато хто не знав, сподобалося, що прізвище Лори - Молодець. Так що і сама дівчина відпустила пару жартів на цю тему.

Нагадаємо, що Юлія Саніна провела концерт онлайн, і передала естафету Джамалі і Тіни Кароль.

Співачка Настя Каменських будинку записала пісню Карантин на 5 мовах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти