"Україна Крим віддала ": Лоліта висловилася про статус Криму

1 квітня 2020, 11:17
Російська співачка Лоліта розписалася у своїй повній неосвіченості, але тим не менш, висловилася з приводу Криму.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська / Скріншот

Російська співачка лоліта Мілявська зізналася, що не розуміє ситуацію з Кримом, і з війною на Донбасі. Тим не менш, Вона вважає, що Україна сама віддала Крим Росії.

Лоліта не розуміє, що Росія порушила міжнародні правила, захопивши Крим в 2014 році. Про це вона заявила Дмитру Гордону в інтерв'ю.

Лоліта Мілявська публічно зізналася, що абсолютно неосвічена, ніколи не вчила історію, і зараз продовжує принципово залишатися на тому ж рівні знань, але це не заважає їй оцінювати події на міжнародній арені.

"Ні, не розумію. Лише б не було війни. Я не політик, я не знаю історію, я її не вчила і принципово не вчу зараз, тому що історія настільки переписана. Я відсторонилася, оскільки не знаю, де правда. Україна Крим віддала, вона не вкладала в нього. Росія побудувала аеропорт і хоч одну дорогу", - заявила Лоліта.

Крім того, Лоліта оголосила, що вона не визнавала Крим російським. такий висновок співачка, незаконно яка перетинала кордону України, відвідувала "ДНР" і "ЛНР", зробила оцінюючи слово "анексія".

"Я не вимовляла слово "анексія". Мене, коли запитують, чий Крим, я відповідаю: "Мій". Чому я повинна втручатися в політику, на якому заробляються величезні гроші? Чому я повинна щось висловлювати?", - вважає Лоліта.

Лоліта Мілявська в інтерв'ю Дмитру Гордону:

Раніше стало відомо, що Лоліта вважає громадянською війною російську агресію на Донбасі .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти