Брат відомого українського актора загинув на фронті

21 жовтня 2024, 19:05
1613
Біль від трагедії в родині Анатолія Зіновенка не вщухає і сьогодні.
Микола Зіновенко, Анатолій Зіновенко
Анатолій Зіновенко повідомив про смерть брата під Бахмутом / колаж: Главред, фото: facebook.com/anatoly.zinovenko

Жахливий оскал повномасштабної війни, яка забирає найдорожче, український актор Анатолій Зіновенко бачив на власні очі - у недавньому інтерв'ю для Oboz.ua артист зізнався, що на фронті загинула його близька людина.

Нею виявився молодший брат актора - Микола Зіновенко. Свою смерть він зустрів у 58 років під Бахмутом.

Анатолій зазначає, спершу Миколу і не думали брати на службу через вік, проте той твердо вирішив стати добровольцем і вступити до лав ЗСУ. Його не стало в листопаді 2023 року.

відео дня

"Так сталося, що війна вже болюче торкнулася нашої родини: минулого листопада на фронті загинув мій рідний брат. За віком його і не думали призивати, він сам просився, пішов добровольцем. Загинув у 58 років. Киянин, прекрасний чоловік", - поділився артист.

Також Анатолій Зіновенко зізнався - він так і не змирився з втратою брата. Горе його досі таке велике і свіже, що актор почав стрімко втрачати зір - для його відновлення він переніс уже дві операції.

"Я дуже важко переживаю цю втрату, мало не втратив зір, мені зробили дві операції. Біль не стихає - він тепер зі мною завжди", - зізнався артист.

Микола Зіновенко
Микола Зіновенко - захисник України та покійний брат актора Анатолія Зіновенка / facebook.com/anatoly.zinovenko

Хто такий Анатолій Зіновенко?

Анатолій Зіновенко - український актор кіно, театру, телебачення та дубляжу. Найвідоміші роботи: "Коли ми вдома", "Дім Бобринських", "Юрчишини", "Копи на роботі", тощо. На його рахунку також сотні озвучених ролей для 1+1, ICTV, "Так Треба Продакшн" та інших популярних студій і телеканалів.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Олена Зеленська в компанії 8 перших леді та джентльменів різних країн увійшла в історію видання "Elle" в Україні та світі у вельми елегантний спосіб.

Також зірка Жіночого кварталу та Ліги сміху, акторка Аліна Блажкевич похрестила первістка. Вона показала перші фото з таїнства з чарівним малюком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти