"Золота медаль об'єднала": Беленюк розповів, як його зустріли у ВР після Олімпіади

13 вересня 2021, 16:30
За словами Беленюка, золота медаль Токіо об'єднала весь парламентський зал.
'Золота медаль об'єднала': Беленюк розповів, як його зустріли у ВР після Олімпіади
Жан Беленюк / Фото: Instagram

Олімпійський чемпіон Токіо-2020 і народний депутат України Жан Беленюк розповів, як важко було виграти "золото" Олімпіади через важку травму, яку отримав при підготовці до Ігор.

"Я травмувався напередодні змагань. І до останнього часу навіть не розумів чітко: чи зможу я поборотися, чи ні. У мене був спаринг-партнер, який міг мене підстрахувати в разі того, якщо я не зможу вийти на килим, але, слава Богу, все вдалося. І мені за допомогою тренера і лікарів вдалося підійти до змагань у тій формі, яка дозволила мені отримати золоту медаль", - зазначив Беленюк під час святкового заходу, який було організовано за підтримки Групи Метінвест з нагоди 30-ї річниці створення Національного олімпійського комітету.

Як розповів Беленюк, його колеги народні депутати навіть з інших фракцій після перемоги зустріли його дуже привітно і охоче фотографувалися.

відео дня

"Зустріли добре, багато фотографувалися - навіть представники інших фракцій. Золота медаль об'єднала весь парламентський зал", - розповів він.

Група Метінвест - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі. Основні акціонери Метінвесту - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група Смарт-Холдинг Вадима Новинського (23,76%).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти