Оцінка роботи Павелка і збірної України – не його рівень: Коньков піддав критиці слова Калиниченка

17 жовтня 2021, 15:00оновлено 17 жовтня 2021, 15:43
Українська асоціація футболу працює над тим, щоб збірні команди країни грали на високому рівні, сказав Анатолій Коньков.
Анатолій Коньков
Анатолій Коньков / УНІАН

Український футбольний тренер Анатолій Коньков піддав критиці колишнього півзахисника збірної України і московського Спартака Максима Калиниченка який живе та працює у Росії. Калиниченко раніше назвав нічию України з Боснією і Герцеговиною "поразкою" і спрогнозував можливе непопадання української збірної на ЧС-2022, звинувативши в цьому керівництво УАФ. Тренер вважає необґрунтованими критичні заяви на адресу Павелка та тренерського штабу.

Як повідомляє Футбол 24, колишній глава ФФУ заявив, що Калиниченку треба бути більш обережним в оцінках гри збірної і керівництва футбольної асоціації.

"Не треба розповідати про футбол сьогодні, як грає наша збірна, яке його бачення футболу. Треба бути більш толерантним по відношенню до людей, які серйозно займаються футболом, а не так як Калиниченко - від випадку до випадку, подивившись телевізор, і буде тепер розповідати нам як грала наша збірна команда. І не його це рівень - оцінювати. А особливо якщо це стосується Павелка і тренерського штабу, який працює на творення. І віддає всі сили, щоб збірні команди, і дитячий, і юнацький футбол був на високому рівні", - сказав Коньков.

відео дня

За його словами, в країні багато людей, які скептично ставляться до рівня футболу в Україні, проте ті, хто розуміють процес, поважають спорт і бачать, які зусилля докладаються національною футбольною асоціацією. При цьому оцінка дій тренерського штабу і керівництва федерації – це не рівень Максима Калиниченка.

"І мені здається що ось ці злостивці, які підкрадаються іноді з-за рогу, їх досить багато і в нашій країні. Але люди, які розуміють це, всі ставляться з повагою до футболу насамперед. Вони бачать, яка праця вкладається для того, щоб наша збірна грала на високому рівні. Повторюся, це не рівень це Калиниченка оцінювати роботу всього штабу збірної і зокрема Президента Української асоціації футболу", - підкреслив Анатолій Коньков.

Нагадаємо, Максим Калиниченко раніше заявляв, що йому доводилося брати участь у договірних матчах.

До речі, збірна України раніше зіграла внічию з Боснією і Герцеговиною, і наразі посідає другу позицію у своїй групі в рамках відбору до чемпіонату світу 2022 року.

Українській збірній залишилося провести один матч. На виїзді проти Боснії і Герцеговини команді Петракова треба перемогти, щоб зберегти шанси на вихід з групи. Гра відбудеться 16 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти