Між боксерами Ломаченком і Редкачем в церкві США сталася бійка

7 вересня 2020, 17:32
Конфлікт трапився в храмі на очах у інших прихожан.
Ломаченко
Ломаченко штовхнув опонента в церкві / Reuters

У США в церкві Лос-Анджелеса між українськими боксерами Василем Ломаченком та Іваном Редкачем стався серйозний конфлікт.

"Прийшовши сьогодні з сім'єю до церкви, я зустрів там Василя з його командою. Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами "ти шо, бл *, поплутав", відштовхнув мене двома руками і ще попросив залишитися тут, і зараз, і чекати його на розбирання, мовляв, йому є мені що пред'явити", - таку версію подій Редкач написав на своїй сторінці в Instagram .

За словами боксера, очевидцями інциденту стали інші віряни, які також в цей момент відвідували храм.

відео дня

"Ти не мене в даному випадку принизив, а батька свого. Я не думаю, що він так тебе виховував і тренує, щоб ти і в його присутності руками і язиком в церкві махав. Та й поняття сім'ї, а зокрема, дружини і дітей, у тебе теж немає. Інакше ти б поважав присутність моєї сім'ї і сім'ї інших, та ще й в Храмі Божому! ", - обурився Редкач.

читайте такожВ Росії мають намір дати громадянство Ломаченку і Усіку Боксер переконаний, що подія трапилася через його критику в соціальних мережах на адресу колеги. Нібито Ломаченко виклав сторіз, в якій закликав малювати хрест на дверях, оскільки "ці вказівки були дані самою Богородицею монахам на Святій горі". Редкач почав над ним жартувати, за що згодом був заблокований, хоча публічно Ломаченко ніколи цей конфлікт не коментував.

Між боксерами Ломаченком і Редкачем в церкві США сталася бійка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти