Челсі зіграв внічию з Реалом у півфіналі Ліги чемпіонів

27 квітня 2021, 23:51
Лондонський Челсі забиває важливий гол на виїзді і трохи покращує свої шанси пробитися у фінал Ліги чемпіонів сезону 2020-2021. Але Реал без бою не здасться.

Ледь вщухли суперечки з приводу мертвонародженої європейської Суперліги, як у півфіналі Ліги чемпіонів зійшлися два клуби, що мають безпосереднє до неї ставлення до цього амбітного проекту. І якщо лондонський Челсі швидко "здав назад" і вийшов з Суперліги, то Реал, принаймні, офіційно, ще в ній перебуває.

Проте матч почався швидко, весело і без розгойдування. Вже на 10-й хвилині Вернер упустив найвірніший момент для гола. Розігнав Челсі стрімку контратаку. Пройшла знижка Пулішича головою в центр воротарського Реала-але звідти Вернер з трьох метрів примудрився пробити прямо у воротаря Тібо Куртуа (цікаво, що бельгієць кілька сезонів успішно відіграв за Челсі).

відео дня

А ось через чотири хвилини Чеслі все ж відкрив рахунок. Рюдігер зробив філігранний закид до лівого краю штрафного Реала прямо на Пулішича. Той витримав паузу, Пробіг трохи і чітко пробив 10-й номер синіх метрів з тринадцяти точно у ворота-ще й з рикошетом від захисника Варана. 0:1

Відігралися мадридці і зовсім фантастичним чином. Марсело подав з лівого кута прямо на голову Каземіро. Бразилец скинув м'яч на Мілітао. Той верхівкою перевів на Бензем. А француз прийняв м'яч на обличчя і скинув собі під удар. Бабах-метрів з семи зі страшною силою Сфера прошиває сітку під поперечиною. 1:1

У другому таймі глядачі так голів і не побачили. Челсі забиває важливий гол на виїзді і напевно готується до матчу-відповіді з позитивом. Але в цілому в цій парі ще нічого не вирішено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти