StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зустрічайте "Велике коло" - нове тревел-шоу про навколосвітню подорож від 1+1

19 липня 2023, 11:27
1+1 покаже проєкт "Велике коло" про навколосвітню подорож українського бізнесмена, здійснену за канонами Британського Королівського географічного товариства.
Велике коло - нове тревел-шоу з Артемієм Суріним від 1+1 Україна
Велике коло - нове тревел-шоу з Артемієм Суріним від 1+1 Україна / коллаж: Главред, фото: Прес-служба

28 липня о 18:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра проєкту "Велике коло" про українця, який здійснив навколосвітню подорож. Проєкт розповідає про 226-денну мандрівку українського бізнесмена та блогера Артемія Суріна, під час якої його чекатиме безліч відкриттів та подолання перепон.

Артемій збудував успішний бізнес, який спеціалізується на захисті прав власності, інвестиційних проєктах та інших юридичних питаннях. У 30 років він вирішив здійснити мрію дитинства - навколосвітню подорож.

За 266 днів подорожі він пройшов шлях випробувань та їхнього подолання, який змінив героя назавжди. Нові країни, континенти та навіть вирок до страти в Ірані не стали перешкодою до його великої мрії - побачити весь світ і повернутись додому.

У телеподорожі Артемій побуває на всіх 6 континентах, покаже 3 океана, побуває більше ніж в 40 країнах і все це без жодного авіаперельоту. Блогер подолає більше 100 000 км за канонами Британського Королівського географічного товариства: тільки пішки, на машині або водним транспортом.

"Мене звати Артемій Сурін і мені 38 років. В мене є велика родина, кохана жінка, справа життя, яку я побудував своїми руками. Я залишив все це заради мрії дитинства, великого кола, заради мандрівки навколо світу. Якщо чесно, моя мандрівка почалася ще в дитинстві. Я жив у звичайній, незаможній родині у Харкові, і в нас не було можливості мандрувати світом. Розваг було небагато, але були книги, за які я вдячний своєму батькові. Саме книги навчили мене мріяти. Я вирішив поїхати у мандрівку за канонами Британського Королівського географічного товариства, презентованого більше 100 років тому. Це означає, що шлях повинен бути безперервним, починатися в одному місці і там же завершитися. Потрібно перетнути усі меридіани, усі часові пояси, двічі екватор і побувати на всіх континентах, а головне зробити це все без використання авіаперельотів", - каже Артемій.

Велике коло - нове тревел-шоу з Артемієм Суріним від 1+1 Україна
Велике коло - нове тревел-шоу з Артемієм Суріним від 1+1 Україна / Прес-служба

Під час своєї мандрівки Артемій побуває у Сахарі, Мексиці, Південній Америці, Антарктиді, побачить Тихий океан, Нову Зеландію, Індію, Пакистан та ще багато цікавих місць.

"Я присвятив цю подорож своєму батьку, який на жаль вже не з нами", - каже Артемій.

Ця навколосвітня мандрівка встановила 4 національних та 2 світових рекорди, а рада книги рекордів України обрала самого Артемія бренд-амбасадором України у світі.

Над стрічкою працювала команда кінокомпанії Prime Story Pictures.

В якій країні українського мандрівника затримали та через що його могли стратити, дивіться у проєкті "Велике коло" на телеканалі 1+1 Україна вже 28 липня о 18:30.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти