StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Всі шукають його на столі: неймовірно смачний салат "Різдвяний вінок" до свята

28 листопада 2023, 10:57
Щоб здивувати гостей, озбройтесь рецептами святкових салатів.
Час приготування Час приготування: 40 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна
Салат на Різдво
Салат на Різдво / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (cesmak.info)

Салат Різдвяний вінок із куркою - рецепт

Наближається час святкових урочистостей, а разом з ним – час приготування особливих страв, які прикрашають наші святкові столи. Серед них особливе місце займає салат "Різдвяний вінок" – справжній символ тепла, затишку та веселих моментів.

Інгредієнти:

  • куряче філе 350 г
  • твердий сир 150 г
  • курячі яйця 4 шт
  • мариновані огірки 2-3 шт
  • картопля 3-4 шт
  • помідори чері 2-3 шт (для прикршання)
  • майонез (змащувати кожен шар)
  • свіжий кріп 1 пучок

Приготування: Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити, почистити і натерти на крупній тертці. Викласти на тарілку як на відео, зверху покрити шаром майонезу або сметани. Відварене куряче філе нарізати кубиками, викласти на картоплю, посипати злегка чорним перцем (за бажанням), змастити майонезом. Мариновані огірки порізати дрібним кубиком, прибрати зайву вологу, викласти на куряче філе, змастити майонезом. Відварені яйця натерти на крупній тертці, викласти на огірки і змастити майонезом. Тертий на дрібній тертці сир викласти на яйця. По колу всього салату викласти свіжі гілочки кропу, нарізані навпіл черрі та прикрасити салат. Відправити в холодильник на 2-3 години.

відео дня

Дивіться, як приготувати салат новорічний:

@cesmak.info Чудовий салат "різдвяний вінок" ??. куряче філе 350 гр твердий сир 150 гр курячі яйця 4 шт мариновані огірки 2-3 шт картопля 3-4 шт помідори чері 2-3 шт (для прикраси) майонез (змащувати кожен шар) свіжий кріп 1 пучок Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити, почистити і натерти на крупній тертці. Викласти на тарілку як я показую на відео, зверху покрити шаром майонезу або сметани. Відварене куряче філе нарізати кубиками, викласти на картоплю, посипати злегка чорним перцем (за бажанням), змастити майонезом. Мариновані огірки порізати дрібним кубиком, прибрати зайву вологу, викласти на куряче філе, змастити майонезом. Відварені яйця натерти на крупній тертці, викласти на огірки і змастити майонезом. Тертий на дрібній тертці сир викласти на яйця. По колу всього салату викласти свіжі гілочки кропу, нарізані навпіл черрі та прикрасити салат. Відправити в холодильник на 2-3 години. Приємного апетиту! ? #новийрік#рецепт#рецепти#рецептдня#салат#новорічнийстіл#рецептнановийрік#різдво#щастя#їжа#їжаялюблютебе#кориснаїжа#новорічнісалати#новорічнірецепти#готуємосмачно#простірецепти#різдвянірецепти♬ оригінальний звук - Кулінарні Рецепти

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти