StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Злі люди не зурочать: як правильно носити шпильку від пристріту

28 травня 2024, 03:24
1708
З давніх часів люди вірили в силу амулетів, покликаних захищати від негативної енергії та невдач. Одним із таких амулетів є звичайна шпилька.
Злі люди не зурочать: як правильно носити шпильку від пристріту
Як носити шпильку, щоб уберегтися від негативної енергії / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Шпилька, на перший погляд, звичайний побутовий предмет, але протягом століть вона використовувалася як талісман для захисту. Її маленькі, але гострі кінці символізують відсічення негативної енергії та захист від небажаного впливу.

Вас також може зацікавити матеріал Главреду: До чого сниться весілля: які радощі та які біди обіцяють сни про шлюб.

Щоб шпилька дійсно виконувала свою захисну функцію, її треба правильно носити. Існує декілька важливих аспектів, які варто враховувати.

відео дня

Навіщо потрібно носити шпильку

Перш за все, шпилька служить захисним талісманом, відвертаючи негативну енергію та небажаний вплив. Крім того, шпилька може стати символом удачі, допомагаючи вам у досягненні цілей і здійсненні бажань.

  • Для захисту від негативної енергії та невдач: Це найпоширеніше використання шпильки.
  • Для залучення удачі та успіху: Багато людей вірять, що булавка може допомогти їм досягти своїх цілей.
  • Як модний аксесуар: Булавки можуть бути стильним доповненням до будь-якого образу.
  • Як символ: Деякі люди носять булавки як символ своєї приналежності до певної групи чи організації.

Якою повинна бути шпилька від пристріту

Вважається, що шпилька від пристріту може бути виготовлена з будь-якого матеріалу, оскільки цінність металу тут не має значення. Однак, існує думка, що прикраси з каменями або стразами відволікають негативну енергію. Блискучі елементи заважають злому оку сконцентруватися і навести порчу.

Варто зауважити, що пристріт не завжди робиться навмисно — іноді люди можуть наврочити ненавмисно. Незважаючи на це, можна захиститися від подібного впливу за допомогою спеціальної шпильки.

Для цього вам знадобиться нова біла свічка і шпилька. Нагрійте вістря шпильки у полум'ї свічки та промовте: "До мого ангела-хранителя, захисту і блага дарувальника, молитву і прохання шлю, від недоброго погляду украй, від злого посилу закрий. Амінь."

Цей ритуал найкраще проводити у вівторок на зростаючий місяць. Після цього шпильку можна приколювати до одягу та носити – жодна нечиста сила до вас не "прилипне".

Як носити шпильку вістрям вгору чи вниз

Важливо знати, як правильно носити шпильку від пристріту. За давніми традиціями, шпильку потрібно приколювати на внутрішню частину одягу. Найкраще, якщо одяг виготовлений з натуральних матеріалів або містить високий відсоток натуральних волокон.

Не варто сумніватися, як приколювати шпильку — головкою вниз або вгору, навіть якщо ви кріпите її на поділ сукні чи штанів. Традиція наших бабусь говорить, що шпилька завжди повинна бути головкою вниз. Іноді потрібно перевіряти стан шпильки — якщо вона потемніла, то слід замінити її на нову.

Де треба носити шпильку

Носити шпильку можна в різних місцях, залежно від того, який захист ви шукаєте. Найпоширеніший спосіб - закріпити шпильку на внутрішній стороні одягу, зокрема на підкладці або в кишені. Це робить її невидимою для сторонніх очей і зберігає її захисні властивості.

Важливо також, щоб шпилька була розташована ближче до серця, що символізує захист вашого внутрішнього світу і душі.

Як правильно носити шпильку на удачу

Шпилька може служити не лише захисним талісманом, але й приносити удачу. Щоб шпилька приносила вам удачу, її слід зарядити позитивною енергією. Для цього можна провести простий ритуал: тримайте шпильку в руках, уявляючи, як вона наповнюється світлом і щастям. Після цього закріпіть її на одязі або носіть з собою у гаманці. Важливо, щоб шпилька була новою і належала тільки вам, це забезпечить максимальну ефективність її впливу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти