Стало відомо, чому Притулу викинули з керівництва партії Голос

10 лютого 2021, 11:23
Притула повернувся до шоу-бізнесу, і це, на думку керівництва Голосу, шкодить партії.
Притула йде на вибори мера Києва від Партії Голос
Стало відомо, чому Притулу викинули з керівництва партії Голос / Голос

Шоумен Сергій Притула, який балотувався від партії Голос у мери Києва, втратив посаду заступника голови політичної сили і місце в її політраді через розбіжності з однопартійцями і втрату інтересу самої партії до його персони.

Як повідомляє Страна з посиланням на джерело у фракції, серед членів парламентської фракції голосу, Притула виявився "вельми несистемною", непослідовною людиною, яка "мало чим допомагала" партії.

"Він хотів бути то президентом країни, то головою київського партосередку, то нічого не хотів. То відмовлявся йти першим номером у нашому списку у Києві, то знову говорив, що йому цікаві місцеві питання. Його деякі заяви нам навіть заважали. А після виборів мера він, схоже, взагалі розчарувався у політиці", - сказало виданню джерело, яке попросило про анонімність.

Плюс Притула повернувся до шоу-бізнесу, і це, на думку керівництва, шкодить партії.

"Наші виміри електоральних настроїв і тенденцій показали, що народ вже не хоче артистів у політиці, мовляв, за одного коміка вже проголосували. Ні актив, ні політтехнологи в Притулу більше не вірять", - стверджує джерело.

Членом партії "Голос" шоумен залишається.

Сергій Притула покинув керівництво партії - про що йшлося раніше:

  • Відомий український комедійний актор і телеведучий Сергій Притула офіційно покинув керівництво партії Голос, але продовжує співпрацювати з політсилою. Таку інформацію озвучив нардеп від Голосу Ярослав Юрчишин.
  • "На останньому з'їзді було переобрано керівництво партії Голос. Притула вже не входить до керівництва, але він залишається членом партії", - сказав депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти