Порошенко публічно підтримав санкції проти кума Путіна

21 лютого 2021, 08:28
Порошенко підкреслив, що тепер очікує від СБУ й Офісу генерального прокурора "негайних процесуальних дій щодо народних депутатів, які потрапили під санкції".
Порошенко
Порошенко публічно підтримав санкції проти кума Путіна / УНІАН

П'ятий президент та лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко публічно та повністю підтримав рішення Ради національної безпеки й оборони щодо санкцій проти кума президента Росії Володимира Путіна - Віктора Медведчука.

"Підтримую рішення РНБО й оприлюднений у суботу Указ президента про застосування санкцій щодо Медведчука як політичне рішення, яке відповідає національним інтересам", - висловився Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Також Порошенко підкреслив, що тепер очікує від СБУ та Офісу генерального прокурора "негайних процесуальних дій щодо народних депутатів, які потрапили під санкції".

Санкції в Україні - про що йшлося раніше:

  • 19 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони України, за результатами якого президенту запропонували запровадити нові санкції, у тому числі проти громадян України. РНБО рекомендує запровадити санкції проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб. З восьми юросіб – п'ятеро є громадянами України.
  • 20 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ про запровадження в дію рішення Ради національної безпеки та оборони про санкції проти народного депутата від опозиційної платформи - за життя Віктора Медведчука та його оточення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти