"Багато з них росіяни за духом": у Росії дали відповідь на заяву щодо готовності анексувати Донбас

5 липня 2020, 16:54
У Раді Федерації вважають, що на Донбасі начебто проживають росіяни за духом і національністі.
Рада Федерації
У Росії не збираються приєднувати окупований Донбас / RatingBet

Росія не збирається включати до складу своєї держави окуповані райони Донецької і Луганської областей. Москва дотримується позиції, згідно з якою ці території належать Україні.

Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров у інтерв'ю радіостанції Говорить Москва.

За його словами, Росія визнає Донбас територією України і не має намір анексувати ці території.

відео дня

"Я б не погодився з паном Бородаєм, тому що Росія до сьогоднішнього дня визнає Донецьк і Луганськ територією України", - зазначив Джабаров.читайте такожЗеленський озвучив план повернення Донбасу

Російський політик вважає, що на Донбасі нібито живуть люди, які ідентифікують себе з Росією, однак Москва на офіційному та правовому рівні ніколи не збиралися реалізовувати процес інтеграції ОРДЛО до складу Російської Федерації.

"Росія ніколи не розглядала Донбас, Луганськ, Донецьк як необхідні їй регіони. Ми розглядали ці регіони як території, де проживають російськомовні люди. Росіяни за національністю і багато з них росіяни за духом", - підкреслив Джабаров.

Нагадаємо, один з колишніх ватажків бойовиків "ДНР" Олександр Бородай заявив, що так звані "республіки" незабаром будуть приєднані до території Росії.

Раніше у Зеленського заявляли, що Україна готова докласти всіх зусиль для повернення окупованих ОРДЛО до кінця поточного року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти