"Слуга народу" розповів про долю Гончарука у разі звільнення

4 березня 2020, 12:20оновлено 4 березня 2020, 13:13
Нову посаду Олексію Гончаруку ще не запропонували.
Олексій Гончарук
Олексій Гончарук написав заяву про відставку/ Фото kmu.gov.ua

Сьогодні прем'єр-міністр Олексій Гончарук може залишитися без посади глави Кабміну. Однак "напризволяще" його не покинуть. Про це заявив народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко.

За словами нардепа, нову посаду Гончаруку ще не запропонували, але він залишиться в команді, передає Telegram-канал PavlovskyNews.

"Гончарук прийняв країну в розрусі - з діркою в бюджеті. Кадрових змін не уникнути, але у мене до нього великий кредит довіри. Він залишається в команді. Ми своїх не кидаємо", - сказав Тищенко.

відео дня

В якості досягнень на посаді прем'єра "слуга народу" відзначив тільки один пункт – Гончарук зібрав команду.

Тим часом у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Ініціаторами проекту стали 15 нардепів, зокрема дев'ятеро - "слуги народу".

'Слуга народу' розповів про долю Гончарука у разі звільнення

Профільний комітет Ради підтримав відставку Гончарука. За це рішення проголосували 23 з 25 членів комітету. Остаточне рішення буде ухвалено сьогодні, 4 березня, на позачерговому засіданні Верховної Ради.

Зазначимо, відставка Гончарука потягне за собою відставку всього Кабміну.

читайте такожУнікальний "цап відбувайло": чому Зеленському поки не варто звільняти ГончарукаНагадаємо, у вівторок народний депутат України Олександр Дубинський заявив, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку зі своєї посади.

Пізніше колишній народний депутат від парламентської фракції Слуга народу Антон Поляков оприлюднив заяву про звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Документ датований 3 березня. У ньому зазначено, що Гончарук просить Верховну Раду прийняти його відставку.

Як повідомляв Главред, раніше президент Володимир Зеленський зустрівся з членами парламентської фракції партії Слуга народу. На посаду прем'єр-міністра глава держави запропонував призначити Дениса Шмигаля замість Олексія Гончарука.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти