Місцеві вибори в Криму і на Донбасі: Зеленський зробив важливу заяву

15 лютого 2020, 14:25
Влада України готова домовлятися з мирними жителями окупованих територій, але не з представниками міжнародно невизнаних "республік", уточнив Зеленський.
Зеленский
Зеленський в Німеччині зробив важливу заяву / УНІАН

Місцеві вибори в Україні восени також повинні відбутися на Донбасі і в аннексованому Криму, заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки.

"Наше бажання провести місцеві вибори по всій Україні, включно з окремими районами Донецької та Луганської областей у жовтні 2020 року. Хотілося б і на території Криму. Але зробити це без елементарних політичних умов неможливо для нас. Особливо, коли Росія інформує, що на Донбасі було видано 125 тисяч російських паспортів. Людям на Донбасі потрібні вибори, які будуть визнані всім світом легітимними", - підкреслив Зеленський.

За словами Зеленського, українська влада готова домовлятися з мирними жителями окупованих територій, але не з представниками міжнародно невизнаних "республік".

відео дня

"Ви знаєте, нас переконують у тому, що таким дієвим механізмом є прямий діалог з так званими місцевими владами в ОРДЛО. Ми готові до діалогу з мирним населенням цих територій, але не з тими, хто є невизнаними з точки зору міжнародного права", - особливо відзначив Зеленський.

Відзначимо, в коментарях під відео виступу Зеленського багато українців залишили коментарі.

"Перший президент, який робить все, для кращого майбутнього в Україні, а не краде останнє! Хай Бог береже Україну і нашого Президента!!", - пише Світлана Бабич.

Місцеві вибори в Криму і на Донбасі: Зеленський зробив важливу заяву

"Порошенко розвів таку корупцію,що нам тепер не вірять європейці!!!", - додала Наталія Мацюк.

Місцеві вибори в Криму і на Донбасі: Зеленський зробив важливу заяву

"Лицемірна Європа ніколи Зеленського не зрозуміє. Європа і щирість = антоніми.ПАПовські гасла їм звичайно ближче", - вважає Ірина Аміра.

Місцеві вибори в Криму і на Донбасі: Зеленський зробив важливу заяву

"Європа боїться Росії,тому не взмозі вирішувати політичні питання на користь України,поскільки корупція панує всюди.Гроші заполонили всіх і все, і ніхто не виконує закони,а викорінити аліархів....навіть європа їх любити,всі офшори в них..", - переконана Наталія Боровська.

Місцеві вибори в Криму і на Донбасі: Зеленський зробив важливу заяву

Нагадаємо, раніше повідомлялося, президент України Володимир Зеленський в рамках 56-й Мюнхенській конференції провів зустріч з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Кристаліною Георгієвої. За його словами, переговори були конструктивними.

"Обговорили останні події і позитивні здобутки в нашій економіці, які принесуть користь кожному українцю. Наш діалог з МВФ змістовний, а відносини - дружні", - зауважив Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти