Зеленський повторює повністю траєкторію Порошенка

12 лютого 2021, 06:54
Між чинним і минулим президентом почалася внутрішньовидова боротьба, яка принесе ще чимало одкровень.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Замочивши канали Медведчука, Зеленський несподівано змінив свій імідж з миротворця на націонал-патріота і тим самим заліз на галявину Порошенка. Кажуть, що Петро Олексійович був до глибини душі ображений таким віроломним вторгненням на давно унавоженную територію і був просто зобов'язаний вийти з ще більш патріотичними ініціативами.

І Порошенко не змусив себе довго чекати, викотивши закон про колаборацію, що передбачає смертні кари всім, хто буде запідозрений в даному гріху.

Загалом, почалася внутрішньовидова боротьба, боротьба на взаємне знищення між двома великими патріотами Вітчизни, між 5-м і 6-м президентами за право бути самим патріотичним патріотом.

відео дня

читайте такожЗакриття проросійських каналів зіштовхне лобами Бойка і Медведчука

Чим відповість Зеленський?

Я б на його місці звинуватив Петра Олексійовича в колабораціонізмі за те, що його фабрика виплачувала податки в російський бюджет. Адже на ці податки ворог закуповував снайперські гвинтівки. Ну, а Порошенко у відповідь може багато пригадати про діяльність Вечірнього кварталу в період війни на Донбасі. Як відомо, у боротьбі патріотів нічиїх не буває. Кого-то повинні винести з рингу.

Залишається тільки додати, що і закінчувати Зеленський буде точно так само, як і Порошенко. Тобто народ голосуватиме за кого завгодно, "тільки б не за коміка". Історія повториться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти