Навіщо Порошенко запустив політичну "торпеду" Марусю Звіробій

12 грудня 2020, 06:54оновлено 12 грудня 2020, 17:52
Отримавши мандат депутата, Маруся звіробій озвучуватиме незручні тези на адресу президента Зеленського.
Звіробій
Маруся звіробій раніше погрожувала президенту Володимиру Зеленському, а тепер балотується в Раду / УНІАН

Скандальна Маруся Звіробій вирішила балотуватися на довиборах у Раду по 87-му округу Івано-Франківськоъ області від Партії Європейська Солідарність п'ятого президента Петра Порошенка.

Очевидно, що команді Порошенка не вистачає політичних фріків на кшталт козака Гаврилюка або Парасюка. І якраз Маруся Звіробій повинна буде заповнити цю нішу.

Функціонал пані Олени Самбул-Біленької з позивним Маруся Звіробій - політична "торпеда". Раніше її вже використовували проти чинного президента Володимира Зеленського у відомому відео з ще однією депутаткою від ЄС Софією Фединою, в якому обидві дівчини погрожували Зеленському. Тепер в цій же якості Звіробій планують використовувати вже в парламенті.

відео дня

У чистому вигляді у неї немає ніякої змістовної функції, але вона ідеально підходить для озвучування незручних тез, які не візьметься озвучувати жоден рукопотисний депутат або політик - фізичних загроз, прямих образ і переходу на особистості. А зі статусом депутата, враховуючи доступ до ефірів і до трибуни Ради, їй буде набагато легше це робити.

читайте такожЗвіробій пригрозила Зеленському революцієюАдже Порошенко ніколи не відмовлявся від ідеї знести Зеленського. Поки реванш п'ятого президента неможливий, але він, як людина цілеспрямована, буде і далі наполегливо йти до цієї мети з використанням "жінок важкої поведінки".

А враховуючи специфіку регіону, в якому балотується Звіробій, то шанси отримати мандат у неї найреальніші, причому відкрита проти неї кримінальна справа буде їх лише підвищувати. Але багато залежатиме від того, чи не втрутяться у виборчий процес регіональні еліти, у яких теж є можливості для того, щоб скласти їй конкуренцію - досвід Олега Ляшка показав, що за бажання в регіоні теж можуть знайти кандидатуру, яка зможе конкурувати навіть з таким розкрученим персонажем, як Маруся Звіробій.

Андрій Золотарьов, політолог, директор аналітичного центру "Третій сектор", спеціально для Главреду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти