Чому Захід ніколи не скасує безвіз для України

27 вересня 2020, 06:52
Українські еліти це розуміють, тому роблять що хочуть, попутно корумпуючи сам Захід.
Україна ЄС
Скасування безвізу Україні не загрожує

Хоча ЄС вже починає лякати Зеленського скасуванням безвиза, ймовірність такої події, як кажуть математики, прагне до нуля.

Чому?

1. По-перше, Європі дуже вигідна дешева робоча сила з України, якій не треба платити пенсію. Ряд країн вже конкретно "присіли" на українську рабсилу і без неї вже майже нежиттєздатні. Наприклад, Польща.

відео дня

2. По-друге, Європа відмінно розуміє, що скасування безвізу призведе до найгострішої політичної кризи, яка неминуче переросте в майдан. Ще один майдан, тобто силове повалення законної влади Україна вже не переживе. У всякому разі, не переживе в нинішніх кордонах. Вже Росія не упустить такого моменту. Та й Угорщина, до речі, теж. Це всі розуміють.

3. Скасування безвізу означатиме повний провал Заходу в Україні. Це продемонструє його імпотенцію і слабкість у протистоянні з Росією і поставить хрест на всьому Східному партнерстві. Як наслідок, Молдова, Грузія, Вірменія і т.д. почнуть терміново покращувати відносини з Росією. Це призведе до масштабної кризи в самому ЄС. Допустити такий кошмарний сценарій Захід, звичайно, не може

4. І, нарешті, США просто не дозволять Європі скасувати безвіз, тому що, як сказав Порошенко Байдену: "безвіз дуже добре продається українському народу"

читайте такожЧому Україна ще не скоро стане ЄвропоюПримітно, що наші олігархи прекрасно розуміють всю цю логіку. Тому спокійно руйнують антикорупційні органи, прокуратуру і поліцію, не проводять ніякі реформи, просто в нахабну дерибанять бюджет і при цьому абсолютно не звертають увагу на загрози європейських бюрократів. І правильно роблять, тому що реальної загрози немає.

Я завжди писав, що Захід досить швидко переконається в тому, що у нього насправді дуже обмежені важелі впливу на українську владу, а розмови про зовнішнє управління Україною - це міф. Українські клани вміло маніпулюють Заходом, легко його корумпують, лякають поверненням до Росії і не поступаються йому в принципових питаннях, в першу чергу в питаннях власності. Це не складно робити в умовах абсолютно пасивного і забитого населення, яке лише зайняте особистим виживанням і не бере ніякої участі в управлінні країною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти