Чому Коболєв отримав коліном під зад

28 квітня 2021, 19:23
Андрій Коболєв довго був упевнений, що ніхто його не звільнить, але сьогодні йому дали зрозуміти, що він не господар Нафтогазу і це не його кишенькова компанія.
Коболєв
Коболєва звільнили / УНІАН

28 квітня Кабмін провів засідання Загальних зборів акціонерів компанії НАК "Нафтогаз України". За результатами засідання Загальних зборів акціонерів роботу Наглядової ради та правління НАК "Нафтогаз України" у 2020 році визнано незадовільною.

Відповідно з 28 квітня 2021 року припиняються повноваження незалежних членів і представників держави в наглядовій раді НАК "Нафтогаз України", а також голови правління Коболєва.

З 2014 року Коболєв продемонстрував все на, що здатний. Ті цифри і показники, якими так хизувався цей "економічний геній" були отримані в результаті безбожної накрутки, коли в 10 разів зросли тарифи на газ для населення і промисловості.

відео дня

читайте такожНафтогаз підклав Зеленському чергову свинюА ось з іншими вимогами до нього якось не склалося. Ні зі збільшенням видобутку українського газу, ні з прозорістю роботи "Нафтогазу". Цей список можна продовжувати. Натомість замість 11,5 млрд.грн. чистий консолідований збиток групи компаній "Нафтогаз" в 2020 році склав 19 млрд грн.

При настільки вражаючих збитках топ-менеджмент і члени наглядової ради отримували захмарні зарплати і премії, що обчислювалися сотнями мільйонів гривень. Ось таке поєднання провальних результатів і турботи про себе коханих, вже саме по собі достатній привід, щоб отримати коліном під зад.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти