Путін зробить все можливе для порятунку свого кума

17 травня 2021, 07:50
Після погроз Путіна неприпустимо містити Медведчука під домашнім арештом.
Медведчук
Бутусов: Медведчук підлягає негайному затриманню / Reuters

Заява Путіна, що "Україну перетворюють на анти-Росію" - це погроза у зв'язку з кримінальною справою, де висунуті прямі підозри проти Віктора Медведчука і його партнера Тараса Козака, а також проти самого президента Путіна і заступника глави Адміністрації президента РФ Дмитра Козака.

Оскільки Україна прийняла закон про заочне засудження, тепер Путін і Дмитро Козак повинні бути також притягнуті до відповідальності за агресію і окупацію Криму, які стали основою звинувачення проти Медведчука, і отримати заочний вирок. Згідно з текстом підозри, Медведчук вчинив державну зраду і завдав шкоди Україні на 38 мільярдів гривень в результаті злочинної змови з Путіним і заступник голови АП РФ Дмитром Козаком, який на цей момент є куратором відносин з Україною.

читайте такожСправа Медведчука загрожує Зеленському серйозним ударом по репутаціїВважаю, що після публікації таких прямих доказів і спілкування Медведчука з Кремлем він і його оточення підлягають не суду - а негайному затриманню як російська агентура, посібники окупантів в ході бойових дій. І треба використовувати Медведчука як обмінний фонд для обміну на українських патріотів, яких за наказом Путіна катують у російських в'язницях. Подивимося, як дорого цінує Путін свого кума, і чи зможемо ми нарешті провести обмін "всіх на всіх", який Кремль зриває всі роки війни.

відео дня

читайте такожЗ Медведчука ліпитимуть українського Нельсона МанделуПісля погроз Путіна неприпустимо утримувати Медведчука під домашнім арештом - Росія зробить все можливе для його порятунку, не виключено, що організує втечу і евакуацію, як свого часу Януковичу. Медведчук повинен утримуватися під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти