Оманський провал Зеленського

16 лютого 2020, 08:22
Український президент, як виявилося, зневажає класичну дипломатію, воліючи закулісні домовленості.
Ермак Зеленский
Єрмак Зеленський / офіс Президента України

Причини оманської провалу Зеленського пояснюються тим, що він пішов на поводу у свого помічника Єрмака, який веде російський напрямок нашої дипломатії. Єрмак, за своєю природою звичайний кулуарний вирішувала, який абсолютно несподівано опинився на вершині української дипломатії, абсолютно не підготовлений до цього, але, зрозуміло, не розуміє цього, тому що всі люди переоцінюють свої здібності і можливості.

Єрмак не професійний дипломат, не здатний працювати в публічній дипломатичній сфері, не розуміє складного міжнародного розкладу, не усвідомлює національних інтересів України і тяжіє виключно до примітивних закулісних таємних договорняков.

Зеленський, як виявилося, теж зневажає класичну дипломатію, як і Єрмака, його захоплює таємна інтрига в дипломатії і персональні непублічні домовленості. Ну щось типу "галантерейник і кардинал врятують Францію".

відео дня

Читати такожРозслідування про "зустрічі Зеленського та Патрушева" - страшне позорищеМетою таємної поїздки в Оман, швидше за все, була зустріч з Патрушевим, на якій терміново наполягла Росія.

Наївність Зеленського і Єрмака полягала в тому, що вони вважали, що можна зберегти в таємниці від іноземних спецслужб переміщення президента України.

Американці, звісно, вже давно розшифрували невигадливий психотип Зеленського, його примітивний управлінський стиль, структуру його потреб, нарцисизм і прийшли до висновку, що "підопічного" треба щільно контролювати, щоб він, що називається, не наламав дров.

Швидкий дзвінок Помпео Зеленському в Оман, очевидно, зірвав його зустріч з Патрушевим.

Загрози Єрмака подати в суд на програму Схеми - це, звичайно, верх дурості і лише відображає страх "солодкої парочки" що у ВР почнуть ретельне розслідування оманської історії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти