Розслідування про "зустріч Зеленського та Патрушева" вбиває двох зайців

14 лютого 2020, 13:55
Швидше за все, журналістів Схем підставив хтось з розумних "медіа-експертів" Порошенка.
У розслідуванні про зустрічі Зеленського та Патрушева немає доказів крім посилань на анонімні джерела
У розслідуванні про зустрічі Зеленського та Патрушева немає доказів крім посилань на анонімні джерела

І знову про Оман. Подивилася нарешті відео, і не побачила доказів заявленого в заголовку. Маю три версії.

Перше. Я не виключаю, що журналістів могли дезінформувати ті ж самі росіяни. Бо переглянувши сюжет не побачила жодного адекватного підтвердження сказаного.

Джерело, яке для українського ЗМІ дає чесну інфу з бази даних державного кордону РФ? Ви шуткуєте?)))

відео дня

До речі, я в січні слідкувала за тим літаком, який винаймав Зе для повернення в Київ. Це звичайний літак чартерної авіакомпанії, який виконує рейси на замовлення: у Москву він прилетів з Європи, з Москви в Оман, далі в Київ, потім він полетів у Каїр, потім полетів в Кувейт, Ріяд, потім Кувейт, Дубай, Кувейт, Доха, знову Оман, і десь там і курсував у регіоні. У Росію чи Україну більше не повертався.

Друге. Вчора увечері, коли я опублікувала відео у себе в Телеграмі, прочитавши лише заголовок і чомусь вірячи, що там є докази (відео Патрушева в Омані, фото, документи, скріни листувань - як було в розслідуванні про Свинарчуків наприклад), а не лише посилання на анонімні джерела, написала наступне:

"Навіть якщо Патрушев прилітав у Оман, це абсолютно не означає, що Зеленський зрадник. Виглядає так, що росіяни хотіли про щось домовитися. Але судячи з того, що тет-а-тет з Путіним не відбувся в Ізраїлі, і не відбудеться цього тижня в Мюнхені, то не домовилися".

Тобто, варіант прильоту Патрушева для того, щоб зустрітися з Зе на відпочинку, без попередньої домовленості, хоч і виглядає, як сюжет кінострічки, але... хто їх росіян знає. Менше з тим, факт перебування в Омані російського посадовця не означає

а) що Зе зрадив Україну, і

б) що він взагалі з ним провів зустріч.

Третя версія: журналістів "Схем" підставив хтось з розумних "медіа-експертів" Порошенка. Вкинули інформацію, розслідувачі повірили, потім її ж анонімно підтвердили в якості альтернативного джерела.

Вбивають двох зайців: для широкого загалу, який не читає далі заголовків, мочать Зеленського, а для мислячих, які помітять відсутність доказів, ставлять під сумнів інші розслідування "Схем", їх якість і правдивість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти