StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Мережі опублікували трейлер Борат-2: з'явилися подробиці щодо прем'єри

1 жовтня 2020, 18:12оновлено 1 жовтня 2020, 21:39
Відтепер Борат буде подорожувати не один, а разом з дочкою.
Борат 2
На головного героя фільму Борат-2 чекають нові пригоди / скріншот YouTube

Опубліковано повноцінний трейлер фільму Борат-2 – продовження комедії, в якій головний герой – казахстанський журналіст Борат Сагдієв – подорожує Америкою. Тепер він буде освоювати Штати разом зі своєю дочкою і ховатися від фанатів.

У трейлері показано, як Борат намагається сховатися від фанатів і освоює США разом зі своєю дочкою. У планах головного героя - видати її заміж за когось із тих, "хто наближений до трону".

Фільм з небанальним заголовком "Дар порнографічної мавпи віцепрем'єру Михайлу Пенсу на благо народу Казахстану" повинен вийти на платформі Amazon Prime Video за десять днів до дня проведення виборів президента США.

Дата прем'єри на Amazon Prime Video - 23 жовтня.

Примітно, перший фільм Борат вийшов ще у 2006 році. Зігравшому головну роль акторові комедійного жанру Саші Барону-Коену фільм приніс популярність по всьому світу. Зйомка фільму обійшлася у 18 мільйонів доларів. Касові збори - понад 262 мільйони доларів США.

Нагадаємо, фільм Борат-2 вийде незадовго до старту президентських виборів не випадково - у Америці вважають, що творці комедії таким чином намагаються залучити молодь до виборів глави американської держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти