StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 7 і 8 серія огляд 22-10-2020

22 жовтня 2020, 20:45оновлено 6 вересня 2023, 13:43
Нові 7 і 8 серії серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 вийшли 22 жовтня на телеканалі 1+1. Що показав у перших серіях другого сезону - читай і дивись на Главреді.
Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 7 і 8 Сері-огляд
Сидоренки - Сидоренки 2 сезон 7 і 8 серія -огляд / 1+1

Нові 7 і 8 серії серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 сезон вийшли 22 жовтня о 20-45 на 1+1. Сім'я багатих Сидоренків і бідні Сидоренків переживають кризу після того, як отримали назад свій шикарний будинок.

Що було в у другому сезоні серіалу Сидоренки-Сидоренки, і як сім'ї перейдуть на етап "ремонт відносин" - читайте і дивіться на Главреді

У серіалі грають Дмитро Суржиков (Олександр) та Олеся Власова (Ольга), а їхнього сина – молодий український актор Петро Ніневський (Вова). У свою чергу, ролі героїв бідної родини СидорЕнко виконують Ксенія Вертинська (Леся), Валерій ШВЕЦЬ (Петро), Лев Сомов (дід) та Євген Шекера (Рома).

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 7 і 8 серія огляд

У Роми і Алі в університеті не все добре-якщо інтроверт Рома справлявся з соціумом в школі, то зовсім інша ситуація в університеті, і перші дні дуже багаті сварками.читайте такожСидоренки-Сидоренки 2 сезон-скільки серій і як дивитися серіал

У той же час, Вова відчуває себе як риба у воді, і швидко знаходить спільну мову з потрібними людьми... і дівчатами. Герої серіалу СидОренко-СидорЕнко нагадають усім, як важливо не втрачати почуття гумору, адже воно рятує стосунки людей під час непорозумінь.

Невгамовний Дід знаходить нове кохання після того, як його залишила Катя, а Олександр, схоже, налагоджує свій бізнес і знову, вкотре піднімається з дна, куди сам себе загнав раніше.

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 7, 8 серія дивитися промо 22-10-2020:

Нагадаємо, що нові серії серіалу Сидоренки-Сидоренки можна дивитися на 1+1 з Понеділка по четвер з 20:45. Також серіал Сидоренки-Сидоренки можна дивитися безкоштовно з запізненням на 48 годин 7 і 8 серію дивитися оналйн буде дивитися вже в суботу. Подробиці читайте на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти