StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Секс, інста і ЗНО вийшов онлайн - як дивитися серіал

2 січня 2021, 09:30оновлено 2 січня 2021, 13:22
Новий молодіжний серіал Секс, інста і ЗНО можна буде подивитися онлайн без передоплати. Що зробити, щоб отримати доступ до серіалу - читай Главред.
Секс, Інста і ЗНО
Секс, інста і ЗНО-як дивитися онлайн / кадр з серіалу

Прем'єра серіалу Секс, інста і ЗНО відбулася 25 листопада на платформі 1+1 video. Всі серії доступні по передоплаті за 79 грн. Але з 27 листопада з'явилася можливість доступу до серій Секс, інста і ЗНО безкоштовно.

Серіал про суперечливе життя підлітків генерації Z Секс, історія і ЗНО починається з провальних виборів президента школи.

Найпопулярніша дівчинка школи падає в очах усіх знайомих, коли всі дізнаються, що у неї є таємний Instagram-аккаунт, де вона викладає голі фото і сексуальні фантазії.

Її найлютіша конкурентка за це не отримує ніякого покарання, зате життя Саші перетворюється на пекло - в тому числі і вдома, з мамою, і в особистому житті з хлопцем.

Єва не зупиниться ні перед чим, поки всі в школі не почнуть вважати її кращою за Сашу.читайте такожШоуранерка Ірина Никончук розкрила секрет роботи над серіалом " Секс, Інста та ЗНО"

У характерах героїв серіалу і з їх діалогів легко буде впізнати себе і перенестися в атмосферу шкільного життя. А ще вдосталь посміятися і переживати щодо кожного з 13-ти ключових персонажів.

З 27 листопада всі бажаючі зможуть переглянути перші 3 серії у вільному доступі на YouTube каналі "молодіжні серіали 1+1 media".

Час виходу перших серій тримається в секреті, але, підписавшись на канал, користувачі будуть отримувати оповіщення про появу нових серій.

Всі 12 серій сезону Секс, інста і ЗНО вже доступні для перегляду на 1+1 video за ціною 79 грн.

Секс, інста і ЗНО - перший український digital-серіал про підлітків, створений командою 1 + 1 Digital Studios. Автором ідеї серіалу і шоуранером проекту стала Ірина Никончук, режисер-постановник - Антоніо Лукич, сценаристи - Євгенія Бабенко і Павло Остриков.

З новим оновленням, серіал Секс, інста и ЗНО буде доступний на мультиекранній платформі Volia.

Підліткова драмеді, створена 1+1 Digital Studios, увійшла в список продуктів, доступних за передплатою в онлайн-кінотеатрі компанії в відразу в декількох пакетах, плюс в додатковому спеціалізованому пакеті Cinema.читайте такожСекс, інста і ЗНО: 4 серія дивитися відео онлайн

"Секс, інста і ЗНО - серіал про життя покоління Z без цензури і стереотипів, створений спеціально для платформ. Нам імпонує сміливість компанії Volia, яка оцінила потенціал цієї історії і готова ділитися нею зі своїми клієнтами", - каже Анна Ткаченко, генеральний продюсер серіалу Секс, інста и ЗНО, директор 1+1 Digital і Інновації.

Секс, інста і ЗНО 1 серія - дивитися відео на ютуб:

Сезон складається з 12 серій, події в яких відбуваються у Вінниці. Головні ролі виконують актори-студенти КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого та КНУКіМ. Вперше для створення серіалу було задіяно музичного супервайзера Сергія Вовка. Головний трек до серіалу - ZNO виконує група Вагоновожаті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти