Netflix презентує другий сезон серіалу "Встигнути до 30" одразу після прем’єри на ТЕТ

25 жовтня 2024, 13:13
9

Продовження серіалу "Встигнути до 30" з Дар’єю Петрожицькою, Анною Кошмал, Анастасією Остреїновою та Дмитром Вівчарюком у головних ролях – одна з найочікуваніших прем’єр осені. Вслід за ефіром на телеканалі ТЕТ прем’єра відбудеться на Netflix. Нові серії будуть доступні до перегляду з 18 листопада, кожна серія з’являтиметься на платформі одразу після ефіру.

Перший сезон комедійного серіалу "Встигнути до 30" з’явився на Netflix у вересні цього року, за рік після телевізійної прем’єри на телеканалі ТЕТ, і став справжнім хітом. Він розповідає про молодих оптимістів, які прагнуть реалізуватися до того, як перетворяться на нудних прагматичних дорослих. У центрі сюжету випадкове знайомство трьох кардинально різних дівчат – кокетки Іри з ювелірного салону, кар’єристки Саші та провінціалки Люби. Під час зустрічі вони з’ясовують, що день народження в них в один день, і всім їм по 29 років. Героїні сприймають це за знак долі й вирішують втілити свої найсміливіші мрії до 30. Іра – вийти заміж, Саша – відчути смак справжнього життя, а Люба – відновити батьківське кафе. У бурхливу святкову ніч іменинниці опинилися на порозі квартири легковажного веселуна Фіми, безповоротно вплутавши його у свій челендж до 30.

відео дня

У другому сезоні комедійного серіалу "Встигнути до 30" дівчата залишаться вірними своїм цілям і відчайдушно досягатимуть задуманого до тридцятирічного рубежу. Іра нарешті зустріне чоловіка мрії, і не одного, тому розбиратиметься у хитросплетіннях стосунків. Саша зрозуміє, чого насправді хоче від життя, але постане перед непростим вибором – мрія чи стосунки. А Люба заробить грошей і неочікувано зблизиться з Фімою. Він, до речі, також обзаведеться метою – започаткує з Любою спільний бізнес та спробує закріпитися в її серці якнайдовше.

У продовженні серіалу до головного касту акторів приєднають українські зірки – Артур Логай, Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Костянтин Октябрський, Наталя Бабенко, Віталіна Біблів та багато інших.

"Встигнути до 30. Другий сезон" знову відзначиться не тільки новими зірковими обличчями та комедійними перипетіями, а й захопливими історіями справжнього кохання. Дивіться довгоочікувану прем'єру на Netflix і телеканалі ТЕТ вже 18 листопада, з понеділка по четвер, о 22:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти