StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дивіться прем’єру та вигравайте 25 тисяч гривень: телеканал ТЕТ проводить акцію в ефірі нового реаліті-шоу "Найкраща оселя"

23 вересня 2024, 18:47
4
Дивіться прем’єру та вигравайте 25 тисяч гривень: телеканал ТЕТ проводить акцію в ефірі нового реаліті-шоу

До прем’єри нового реаліті-шоу "Найкраща оселя" телеканал ТЕТ готує спеціальну акцію в ефірі. Глядачі зможуть не лише надихнутися унікальними оселями, експериментальними рішеннями в ремонті та практичними порадами в дизайні, а й виграти 25 тисяч гривень на створення затишку у власному домі.

У першому випуску реаліті-шоу "Найкраща оселя", який покажуть 19 жовтня о 10:00 на ТЕТ, буде "заховано" промокод. Його шматочки впродовж години з’являтимуться в різних кадрах прем’єрного епізоду. Глядачам потрібно зібрати повний промокод у правильній послідовності та вказати його разом з контактними даними у формі на сайті телеканалу ТЕТ або перейшовши за QR-кодом, що з’явиться на екрані наприкінці випуску. Зробити це можна буде лише впродовж пів години з моменту закінчення шоу, форма буде активна 19 жовтня 2024 року до 11:30.

Переможця акції від телеканалу ТЕТ буде визначено за допомогою генератора випадкових чисел серед всіх учасників, що своєчасно заповнять форму. Лише один з них виграє 25 тисяч гривень від проєкту "Найкраща оселя". З детальними умовами акції можна ознайомитися за посиланням на сайті.

відео дня

Тож ставте нагадування на 19 жовтня, вмикайте ТЕТ всією родиною о 10:00, збирайте промокод та отримуйте шанс виграти 25 тисяч гривень. Перевіряйте свою удачу та стежте за змаганням унікальних домівок українців у реаліті-шоу "Найкраща оселя".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти