StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Важливий, але забутий: для чого потрібен "таємний" люк у пральній машині

3 квітня 2024, 15:51
1228
Один маловідомий відсік пральної машини може бути причиною поганого запаху одягу - адже його потрібно регулярно чистити, щоб зберегти свіжість білизни.
Важливий, але забутий: для чого потрібен 'таємний' люк у пральній машині
Чому речі після прання мають неприємний запах - як чистити пралку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Нам усім подобається відчуття свіжості, яке ми отримуємо, коли одягаємо щойно випраний одяг. Але чи помічали ви коли-небудь, що іноді ваш одяг виходить з пральної машини із затхлим запахом? Можливо, на ньому навіть залишилися залишки миючого засобу, або ж він виглядає не дуже чистим. Очевидно, це тому, що більшість пральних машин мають прихований відсік, який потребує регулярного чищення для забезпечення належної роботи приладу - і багато хто з нас навіть не здогадувався про його існування.

За словами експерта з очищення, всі пральні машини з фронтальним завантаженням мають "люк" внизу, який приховує життєво важливу частину приладу, яку потрібно тримати в чистоті - фільтр, повідомляє Mirror.

Експерт опублікував відео на своєму акаунті в TikTok @cleanthatup, в якому він сказав: "Чи знаєте ви, що ваша пральна машина з фронтальним завантаженням має фільтр? Ось як його почистити! Якщо у вас є пральна машина з фронтальним завантаженням, якщо ви спуститеся сюди, то помітите цей маленький люк.

відео дня

"Кожна машина дещо відрізняється, але в більшості випадків тут є маленький зливний шланг. І якщо ви його витягнете, то побачите маленьку зливну пробку. Мені просто подобається класти рушник і мати маленьку тарілочку, в яку це можна вставити".

Потім чоловік витягнув фільтр з пральної машини, щоб показати, що він вкритий коричневим брудом, а також волоссям, яке намоталося на циліндр.

"Ви помітите, що тут є маленький крихітний фільтр. Поверніть його проти годинникової стрілки. Перше, що я зроблю, це просто добре все промию. Постарайтеся видалити якомога більше волосся, відкладень і мулу", - сказав він.

Дивіться відео про те, для чого відсік внизу пральної машинки:

Після очищення брудного фільтра чистою водою з-під кухонного крану, чоловік приготував розчин з оцту і води, щоб як слід вичистити фільтр.

"Тепер для чищення я використовую саморобну суміш з оцту, - пояснив він, - добре розпилюю її, потім беру маленьку зубну щітку і швидко чищу фільтр", - зазначив експерт.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти