StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стояти біля плити більше не треба: кухар розповіла, як приготувати картоплю

2 грудня 2023, 16:01
Шеф-кухар розкрив розумний метод, як приготувати ідеально смачну та ароматну картоплю в мундирах за 10 хвилин. Простий лайфхак для починаючих кулінарів.
Стояти біля плити більше не треба: кухар розповіла, як приготувати картоплю
Як приготувати картоплю в мундирах - кухар розкрила неймовірний рецепт / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Авторка кулінарної книги відкрила таємницю, як можна досягти "ідеальної" пухнастої картоплі в мундирі всього за 10 хвилин. Ділячись секретом свого швидкого та смачного рецепту, Кетрін Доерті, колишній редактор журналу про здоров'я та харчування та власниця блогу Family Food On The Table, стверджує, що приготування картоплі в мікрохвильовій печі займає у неї менше часу, ніж у звичайній духовці, пише Mirror.

"Картопля, запечена в мікрохвильовій печі, завжди виходить ідеально пухнастою і ніжною - і це займає лише близько 10 хвилин", - розповіла кулінарний експерт. За даними деяких кулінарних сайтів, для повного приготування картоплі, коли вона стає хрусткою зовні і м'якою всередині, може знадобитися приблизно 30-45 хвилин.

Щоб почати готувати ідеальну картоплю в мундирі за лічені хвилини, Кетрін розповіла, що для початку слід почистити і проткнути шість окремих отворів. Кулінарка каже, що робить це "по кілька разів з кожного боку". Після цього потрібно покласти картоплю безпосередньо на тарілку мікрохвильовки.

відео дня

Час приготування картоплі в мікрохвильовій печі залежить від потужності мікрохвильовки, розміру картоплі та її кількості. Можливо, вам доведеться почекати 10-11 хвилин, щоб приготувати дві картоплини середнього розміру.

Але для великих картоплин це може зайняти трохи більше часу. Якщо картопля дуже велика, то, швидше за все, знадобиться ще кілька хвилин у мікрохвильовій печі.

Кетрін каже, що картопля "піддається без опору і починає розкриватися", коли вона готова. Однак, коли вона стане твердою, вам слід потримати її в мікрохвильовій печі ще кілька хвилин. Нарешті, коли все готово, ви можете додати до страви будь-які додаткові інгредієнти на ваш вибір і насолоджуватися.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти