StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому професійні водії завжди возять в машині картоплю: несподівана відповідь

5 січня 2024, 13:05
Експерти з водіння розповіли, як убезпечити себе в дорозі, а також про те, чому в машині завжди повинна бути картоплина.
Чому професійні водії завжди возять в машині картоплю: несподівана відповідь
Чому професійні водії завжди возять в машині картоплю - лайфхак для водіїв / Колаж Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Експерти з водіння кажуть, що в суворих погодних умовах завжди потрібно мати при собі картоплину.

Під час складних погодних умов завжди рекомендується залишатися в приміщенні і не виїжджати на дорогу, але це не завжди можливо, і іноді у вас немає іншого вибору, окрім як сісти в автомобіль. Щоб убезпечити себе, експерти поділилися кількома корисними порадами, які допоможуть вам бути в безпеці, пише Mirror.

Першим пунктом у їхньому списку було те, що кожен водій повинен тримати в машині картоплину на випадок надзвичайних ситуацій. І ні, не для їжі. За словами експертів, якщо потерти розрізаною стороною картоплини зовнішню поверхню лобового скла, це може мати значення, коли справа доходить до водіння в екстремальних погодних умовах, оскільки не дасть йому запотіти в холодну погоду.

відео дня

Після цього залишки соку картоплі слід видалити ганчіркою з мікрофібри. Цей лайфхак можна використовувати восени або взимку, коли підвищена вологість у салоні автомобіля та різкі зміни температури можуть призводити до запотівання лобового скла.

"Картопля не тільки запобігає замерзанню лобового скла взимку, але й може стати величезною допомогою під час водіння під час дощу. Крохмаль, що міститься в картоплі, діє як бар'єр між склом і повітрям і може допомогти у вирішенні такої поширеної проблеми, як запотівання лобового скла, що погіршує видимість", - вказують експерти John Clarke Motor Group.

Експерти також закликали водіїв "дотримуватися безпечної дистанції" з іншими учасниками дорожнього руху, що означає, що під час сильного дощу слід дотримуватися вдвічі більшої відстані між вами та автомобілем, що їде попереду. Це пов'язано з тим, що раптові зливи можуть "викликати паніку у водіїв" і змусити їх різко загальмувати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти