StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніколи не здогадаєтесь, як правильно варити броколі: елементарний лайфхак і овоч збереже всі корисні речовини

5 січня 2024, 15:06
Як виявилося, варити броколі дуже просто і нічого для цього придумувати не треба.
Ніколи не здогадаєтесь, як правильно варити броколі: елементарний лайфхак і овоч збереже всі корисні речовини
Як варити броколі свіжу / Колаж Главред, фото flickr (jacqueline, liz west)

Брокколі - це досить простий у приготуванні овоч, і ви, швидше за все, будете почувати себе впевнено, коли готуєте його, але лише зараз люди дізнаються про правильний спосіб приготування.

Як відварити броколі

Виявляється, броколі не потрібно різати перед варінням або приготуванням на пару, тому простіше нарізати суцвіття вже після приготування - як з'ясувала одна людина, спробувавши це на собі і здивувавшись результату, пише Mirror.

Користувач TikTok Сідні регулярно ділиться простими лайфхаками, і коли він натрапив на трюк з броколі, то поділився ним в мережі.

відео дня

"Ось що я не знав, поки мені не виповнилося 30: броколі потрібно нарізати після того, як вона зварилася", - говорить він.

Він поклав броколі в киплячу воду цілком, суцвіттями вниз. Через десять хвилин він вийняв її з води щипцями. Потім він розрізав броколі на шматки, подрібнивши всі квіти, коли вони були м'якими, і сказав: "Вона вже відпадає! Подивіться, ідеально", - демонструючи цей метод. Це позбавляє від необхідності подрібнювати суцвіття, коли вони ще не приготовані і тверді.

Інші користувачі TikTok були вражені цим простим трюком і назвали його "рятівним".

"Це так полегшило мені життя", - написала одна людина, а інша додала: "Я навчався в кулінарній школі і не знав цього!". Третій порадив: "Не забувайте їсти стебло, воно більш поживне, ніж суцвіття".

Лайфхак підтримали і шеф-кухарі з програми для приготування рецептів MyRealFood, які поділилися в своїх соціальних мережах тим же трюком з броколі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти