StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як очистити подушки без прання в пральній машині: геніальний лайфхак

30 січня 2024, 02:45оновлено 30 січня, 17:29
10554
Чистити подушки важливо, тому експерт із прибирання поділився трюком, як почистити їх без пральної машини.
Як очистити подушки без прання в пральній машині: геніальний лайфхак
Як почистити подушки / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Зазвичай, щоб очистити подушки використовують прання. Однак, експерт із прибирання розповів про дієвий метод, як прати подушки без пральної машини та швидко висушити.

Експерт розповів про простий спосіб в якому знадобиться лише два звичайних домашніх інгредієнта - харчова сода та оцет, передає видання Mirror.

"Синтетичні подушки слід прати кожні три-шість місяців, тоді як пухові та пір’яні подушки слід чистити кожні шість-12 місяців, і лише в хімічну чистку, коли вона потрібна. Дотримання цих вказівок щодо чищення допомагає підтримувати гігієну та ефективність різних матеріалів для подушок", - пояснив експерт.

відео дня

Більшість подушок можна почистити за допомогою харчової соди та оцту і це займає всього кілька хвилин. Достатньо почекати 30 хвилин, перш ніж подушки можна буде висушити та покласти назад на ліжко.

"Спочатку ви повинні зняти з подушок наволочки, а потім щедро посипати содою всю поверхню подушки, переконавшись, що обидві сторони покриті нею. Потім змішайте рівні частини білого оцту та води в пляшці з розпилювачем і розпиліть суміш на подушку", - додав він.

Потрібно почекати 30 хвилин, щоб інгредієнти "попрацювали над видаленням запахів". Щоб видалити харчову соду та будь-яке сміттяв із подушок, варто скористатися щіткою або пилососом із насадкою для оббивки. Якщо погода дозволяє, ви можете викласти подушки для висихання, оскільки, сонячне світло має природні дезінфікуючі властивості, які можуть допомогти усунути неприємні запахи.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти