StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка знайшла таємний отвір всередині мікрохвильовки: те, що було всередині - гидко

6 вересня 2024, 13:16
3063
Деббі Сендлер, експерт з прибирання, нещодавно поділилася в Instagram приголомшливим і "неприємним" відкриттям, яке вона зробила на власній кухні.
Жінка знайшла таємний отвір всередині мікрохвильовки: те, що було всередині - гидко
Жінка знайшла таємний отвір всередині мікрохвильовки - знахідка вражає / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Фанатка прибирання зробила "неприємне" одкровення про свою мікрохвильовку, відкривши таємну камеру, заповнену неприємною сумішшю старих недоїдків і соусів.

Гуру домашнього прибирання Деббі Сендлер просвердлила мікрохвильову піч, щоб виявити прихований відсік, наповнений жиром і брудом. Вражена знахідкою, вона взялася за серйозне прибирання, одночасно просвіщаючи своїх підписників в Instagram.

"Б'юся об заклад, ви всі зараз відкрили роти... я права? "підписала вона своє відео. "Це була я, коли дізналася про це".

відео дня

Жінка підкреслила, що мікрохвильові печі, встановлені над плитами, зазвичай мають цей прихований простір, який потребує уваги. У своєму відео вона називає це місце "найогиднішою річчю на вашій кухні" і радить ретельно мити його раз на два роки та замінювати вугільний фільтр, що ховається всередині, повідомляє Express.

Дивіться відео про те, де знаходитося таємний отвір в мікрохвильовці:

Тим часом, професіонали з британської компанії Hisense зазначають, що мікрохвильовка може дуже швидко стати розсадником бактерій і мікробів, якщо її не чистити регулярно.

Вонир додають, що досить часто їжа розбризкується на бокові стінки та дах внутрішнього відділення, що сприяє розмноженню мікробів, якщо залишити її надовго.

"Щоб підтримувати мікрохвильову піч в ідеальному стані, протирайте її зсередини і зовні щонайменше раз на тиждень. Щоб видалити складніші плями, нагрійте миску з водою зі скибочками лимона протягом декількох хвилин, а потім протріть внутрішню поверхню. Пара розпушить бруд, а лимон нейтралізує неприємні запахи, і ви отримаєте мікрохвильову піч без бактерій", - резюмують фахівці.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти