StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для справжніх геніїв: за 10 секунд треба вгадати, у якій склянці більше води

25 серпня 2024, 03:30оновлено 26 серпня, 16:16
152860
Непросто буде зрозуміти, у якій саме ємності води більше, ніж в усіх інших, і ще й зробити це за обмежену кількість часу.
Загадка
Треба знайти склянку з більшою кількістю води/ jagranjosh

Головоломки та інші подібні загадки можуть лякати своєю складністю, але в кінцевому рахунку вони навряд чи розчарують. Адже такі завдання допомагають спершу перевірити себе, а потім і потренувати свої здібності та покращити кмітливість і уважність.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з "орлиним зором" знайдуть газету: загадка, яку треба розгадати за 13 секунд

У новій загадці потрібно вгадати, у якій ємності із зображених на малюнку більше води, ніж в усіх інших, пише jagranjosh.

відео дня

На картинці зображено чотири склянки з водою, у кожній з яких окремий предмет: ножиці, скріпка, гумка і годинник. Потрібно визначити, в якій склянці більше води.

Лише невелика кількість людей зможе вирішити це завдання і дуже швидко здогадатися, у чому саме полягає правильна відповідь.

Але доведеться поспішати, адже на розгадування загадки дається всього 10 секунд. Непросто буде впоратися настільки швидко.

Ця карколомна головоломка перевірить вашу здатність бачити далі очевидного.

Загадка
Треба знайти склянку з більшою кількістю води/ jagranjosh

Якщо ви готові перевірити себе – тоді вперед. І не варто зупинятися, навіть якщо буде важко добратися до правильної відповіді – лише для наполегливих і впевнених в собі людях відчиняються усі двері.

Правильність своєї відповіді можете перевірити, подивившись на картинку внизу.

Найбільше води насправді у другій склянці, адже скріпка найменша з усіх предметів і, відповідно, займає менше місця, залишаючи більше місця для рідини.

Загадка
Найбільше води у другій склянці/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти 3 відмінності між картинками за 18 секунд. Тільки люди з "орлиним зором" зможуть помітити, чим саме відрізняються дві картинки.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти драбину за 5 секунд зможуть лише одиниці. Знайти заховану драбину в бібліотеці – це практично те ж саме, що відшукати голку в копиці сіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти