StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

ТОП-3 помилки в стилі: експерт розповіла, які речі моментально дешевлять образ

28 лютого 2024, 12:06оновлено 28 лютого, 14:26
Главред розповість, що може за секунду зіпсувати образ і додати йому дешевизни.
експерт розповіла, які речі моментально дешевлять образ
Експерт розповіла, які речі моментально дешевлять образ / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Виглядати стильно і модно хоче практично кожна жінка, проте мало хто знає, які речі можуть моментально зіпсувати будь-який образ і додати йому дешевизни. Ми розповімо про головні помилки в стилі, які багато хто допускає.

Які речі псують образ

Практикуючий стиліст Тетяна Клим, яка допомагає клієнтам організувати свій гардероб, розповіла на своїй сторінці в Тікток про те, які предмети гардероба моментально здешевлюють образ і стиль.

Першою такою річчю є пояс, який йде в комплекті з одягом. За словами стиліста, такий прийом - це ілюзія того, що за однією ціною ви купуєте дві речі. Клим радить міняти даний пояс на інший відразу ж.

відео дня

Другою річчю, яка здешевлює образ, стиліст називає блискучі капронові колготки. Стиліст стверджує, що це не стосується акцентних колготок, скоріше чорних або тілесних з характерним дешевим блиском. До того ж, дані колготки найчастіше дуже тонкі, що призводить до того, що вони збираються в складочку на щиколотках і колінах.

У тому випадку, якщо колготки необхідні - потрібно звертати увагу на їх склад. У складі якісних колгот повинно бути не менше 5% еластану.

Що здешевлює образ

Третя річ, яку назвала стиліст - це сумки з активною фурнітурою. За словами стиліста, краще завжди вибирати лаконічну модель з мінімальною кількістю фурнітури. Особливо, якщо це сумка з мас-маркету.

Масмаркет

Згідно з даними Вікіпедії, термін "масовий ринок" відноситься до ринку товарів, вироблених у великих масштабах для значної кількості кінцевих споживачів.

Дивіться відео про те, що псує образ і робить його"дешевим":

@taniaklym_ Діліться у коментарях, чи маєте у собі в гардеробі щось із цього списку?? # стилістукраїна#стиліст#fashiontips♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти