StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зробити свій образ дорогим: 10 порад від стиліста

26 січня 2024, 17:04
Стилістка розповіла, як надати своєму зовнішньому вигляду статусного ефекту.
Як зробити свій образ дорогим
Як зробити свій образ дорогим / колаж: Главред, фото: скріншот, Instagram victoriya_bast

Важко знайти людину, якій не хотілося б виглядати "дорого". Однак не в сенсі "заможно", а стильно і просто одночасно. Домогтися цього можна, знаючи кілька простих і нехитрих правил. Ми розповімо, що означає мати дорожчий вигляд і як цього досягнути, не маючи великих коштів.

Як зробити свій образ дорогим

Стилістка і гід з формування стилю Юлія Рябич назвала кілька порад про те, як виглядати дорожче.

Першим правилом Юлія називає вміння демонструвати смак, а не яскравість і вартість ваших речей. За її словами саме стиль - це більше, ніж мода і саме він робить людину унікальною.

відео дня

Друге правило, на думку Рябич - це родзинки. Вона стверджує, що в образ необхідно додавати "фішки", які можуть виділити вас серед інших образів. Наприклад, брошка, аксесуари або хустки.

Також важливо стежити за охайністю одягу і себе, а ще - підбирати фасон за фігурою. Також необхідно стежити за тим, щоб у гардеробі було якомога менше синтетичних тканин та одягу з логотипами. До того ж, варто носити акуссесуари, навіть біжутерію, проте не варто забувати головне правило біжутерії - вона не повинна імітувати ювелірні прикраси.

Як зробити образ багатшим

Шостим правилом стилістка назвала класику. Цей стиль одягу буде в тренді завжди. У тому разі, коли образу людини пасує цей стиль - варто цим скористатися. Крім іншого, важливо пам'ятати, що штучне хутро - це не соромно, а підвищити якість одягу можна, замінивши на ньому фурнітуру на більш якісну. Дев'яте правило - відсутність гонки. Краще поповнювати гардероб у своєму стилі, а не намагатися встежити за новинками. І, звісно, кількість речей. Нехай їх буде менше, але вони будуть якіснішими.

Дивіться відео про те, як виглядати дорого:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти