StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Термін досить малий: як часто слід міняти сидіння унітазу

12 липня 2024, 23:21оновлено 14 серпня, 21:54
179
Більшість людей відвідують ванну кімнату біля 6-7 разів протягом дня, але багато хто зізнається, що ніколи не замислювався про заміну сидіння для унітазу.
Термін досить малий: як часто слід міняти сидіння унітазу
/ Колаж Главред, фото: pixabay

Сидіння унітазу - один з найбільш часто використовуваних предметів в будинку - але багато людей забувають "оновити" його, коли приходить час. В середньому люди користуються ванною від шести до семи разів на день, хоча для декого це може бути набагато частіше - особливо для літніх людей або вагітних жінок, повідомляє Mirror.

Однак переважна більшість користувачів Reddit зізналися, що міняють сидіння для унітазу лише тоді, коли воно ламається.

Це сталося після того, як один користувач просто запитав: "Як часто ви міняєте сидіння для унітазу?"

відео дня

Але за словами Саммер Літтл, власниці фірми Prescott Design, що займається дизайном інтер'єру в Атланті, сидіння для унітазу слід міняти приблизно кожні п'ять років, залежно від того, як ви їх використовуєте. Вона сказала в ефірі Southern Living: "Загалом, унітаз переживе сидіння кілька разів".

Однак Шон Річардсон, директор і сантехнік компанії Complete Plumbing, каже, що їхня довговічність залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені, і стверджує, що вони можуть прослужити від п'яти до 10 років.

"Дерев'яні сидіння для унітазів, хоча зараз вони використовуються рідше, потребують частішої заміни. Покриття може з часом стиратися і легше ламатися через потрапляння води. Дешевші пластикові сидіння з часом можуть так само знебарвитися і стати неприємними для очей", - сказав він.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти