Сни, які принесуть біди та нещастя: 3 образи, на які варто звертати увагу

2 жовтня 2024, 19:06оновлено 2 жовтня, 19:57
145
Мольфар Максим Гордєєв назвав сни, побачивши які варто насторожитись.
сон
Сни, які приносять негатив та біди / Коллаж: Главред, фото: pixabay

Кожна людина час від часу бачила сни. Хтось під час сну бачить хороший і щасливий сюжет, бажаючи дивитись цей сон якомога довше. А інколи з'являється жахливий сон, через який хочеться швидше прокинутись.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв здивував. Він розказав, які сни можуть принести у ваше життя біди та нещастя. Виявляється, що навіть у звичайних снах можуть з'явитися образи, побачивши які варто насторожитися.

Сни, які приносять негатив і біду у життя

1. Коти. У житті коти є символом енергії, допомоги партнерства. У сні, чим більше ви бачите котів, тим більше бід і проблем у ваше життя прийде.

відео дня

2. Дитина. У житті це символ щастя, майбутнього, енергії. Однак якщо вам приснилась дитина, а особливо якщо ви її колихаєте, ходите з нею, то це знак біди і проблем.

3. Сон, у якому вас вкусило щось або хтось.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, які сни принесуть серйозну біду:

Раніше мольфар Максим Гордєєв розповів, у які дні народжуються сильні характером жінки. Мольфар стверджує, що жінки, які народилися у певні дати, хочуть бути першими у всьому: на роботі, вдома та у стосунках. Вони обожнюють домінувати та контролювати все і всіх. Таким жінкам важливо демонструвати свій непохитний авторитет.

Він також розповів про те, які речі категорично не можна ставити на підлогу. Мольфар стверджує, що підлога є енергетично небезпечним місцем. Речі, які ви будете туди ставити, можуть притягнути у ваше життя біди.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти