Заощадите гроші: механік показав, що перевірити під капотом до морозів

27 жовтня 2024, 16:24
78
Для цього вам знадобиться всього кілька хвилин.
Механік показав, що перевірити під капотом до морозів
Механік показав, що перевірити під капотом до морозів / Фото: скріншот з відео

Популярний механік і автоексперт YouTube Скотті Кілмер поділився важливими порадами щодо підготовки автомобіля до зими. Щоб уникнути дорогого ремонту та заощадити гроші, він рекомендує водіям перевірити кілька ключових компонентів під капотом до початку холодів.

Як підготувати автомобіль до зими?

Кілмер закликає водіїв звернути увагу на стан приводного ременя, який часто називають ременем вентилятора, пише express. З настанням холодів гумові ремені стають крихкими і схильні до розтріскування.

Хто такий Скотт Кілмер?

Скотт Майкл Кілмер (народився 2 жовтня 1953 року) - американський ютубер, автор і автомеханік. Його однойменний канал на YouTube, Scotty Kimmer, налічує понад 6 мільйонів підписників, а кількість переглядів його відеороликів перевищує 2 мільярди.

відео дня

Якщо ремінь пошкоджений або тріснув, існує ризик його розриву, що може вивести з ладу підсилювач керма, генератор і водяний насос, а також зробити керування автомобілем важким.

Якщо ваш автомобіль оснащений ременем ГРМ, його також варто ретельно оглянути на наявність пошкоджень. У разі несправності ременя ГРМ можлива розсинхронізація розподільного вала, що в гіршому випадку може призвести до дорогого ремонту двигуна.

Слідкуйте за тиском у шинах

З настанням холодів тиск у шинах починає знижуватися, що може підвищити витрату пального і прискорити знос шин. Скотті нагадує: холодного ранку важливо перевірити тиск і довести його до рекомендованого рівня.

Підтримка правильного тиску не тільки економить паливо, а й знижує ризик розриву шин на швидкості. Експерти рекомендують перевіряти тиск кожні два тижні або перед тривалою поїздкою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти