StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"З цього часу влади Путіна вже не буде": названа дата повного розвалу Росії - прогноз

30 серпня 2024, 16:48оновлено 31 серпня, 10:35
7438
Операція ЗСУ в Курській області значно пришвидшить процес розпаду Російської Федерації, розповів астролог Влад Росс.
'З цього часу влади Путіна вже не буде': названа дата повного розвалу Росії - прогноз
Коли розвалиться Російська Федерація - названо точний рік / Колаж Главред, фото: Главред, УНІАН

Процес розпаду Російської Федерації може початись вже навесні 2025 року після того, як українські військові почнуть просуватись на території інших областей Росії, зокрема Орловської. Про це розповів у прогнозі відомий астролог Влад Росс.

Якщо вам цікаво дізнатися більше про гороскоп на вересень 2024 для всіх знаків зодіаку, рекомендуємо наш матеріал: Гороскоп на вересень від Влада Росса: на що чекати в роботі, коханні та грошових справах.

Влад Росс вважає, що Україна прагне взяти під контроль якомога більше території Брянської, Курської, Білгородської та Орловської областей Росії для можливого обміну їх на Луганську, Донецьку, Херсонську та Запорізьку області.

відео дня

"Якщо Москва не піде на переговори на умовах Києва, ці чотири області РФ доведеться залишити у складі України. Уже взято важливу точку – першу столицю Радянської України – місто Суджа. Суд Божий може здійснитися вже незабаром, і всі історичні українські території будуть повернуті під контроль Києва після цієї війни", - прогнозує він.

Хоча Україна не претендує на Краснодарський край, Росс переконаний, що цей регіон, як і Ростовська область, сам захоче приєднатися до України після її вступу до ЄС та НАТО, що, на його думку, обов'язково станеться, незважаючи на війну, як заявив президент Чехії Петр Павел.

"За моїми прогнозами, Україна увійде в НАТО з Курською областю. Ось такий каламбур може бути", - вказує він.

Астролог робить висновок, що Росії не вдасться видавити українські війська з російської території. Якщо ЗСУ увійшли в Курську область на ретроградному Меркурії, змусити їх піти звідти не вийде.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Зараз стоятиме завдання "відкусити" близько тисячі квадратних кілометрів у Брянській області, стільки ж – у Білгородській області, а також увійти в Орловську область", - говорить він.

Влад Росс зазначає, що рецепт перемоги над Росією полягає в тому, що потрібно взяти Білорусь.

"І тоді полк Калиновського піде на Мінськ, повалить режим Лукашенка, а далі з Вітебська чи Орші на Москву хорошою дорогою рукою подати. І можна буде брати Москву", - вказує астролог.

Росс також наголошує на важливості ударів по Москві, зокрема по Рубльовці, вказуючи, що українські дрони вже спрямовані в цей бік, і якщо ATACMS теж будуть використані, це може значно прискорити завершення конфлікту. Він вважає, що українські сили можуть закріпитися в Курській області до перевороту в Росії, що може стати початком кінця путінського режиму.

"З весни 2025 року путінської влади вже не буде, але є ймовірність, що все розвалиться навіть раніше – перед Новим роком. Тому що Юпітер увійде в жорсткий клінч із Сатурном. Перший їхній аспект був у серпні 2024-го, і ми бачили, які події розгорнулися на Курщині. Далі в листопаді Плутон увійде в зодіакальний знак, пов'язаний із Росією, а Плутон – це смерть, знищення і руйнування. У грудні Юпітер буде в жорсткому квадраті до Сатурна, тому правління путінського режиму може прямо перед Новим роком полетіти в Тартарари. І останній аспект між Юпітером і Сатурном буде в травні-червні 2025 року. Приблизно в цей час, за моїм прогнозом, закінчиться війна принаймні її гаряча фаза", - прогнозує Росс.

Він зазначив, що, замість того, щоб перекинути частину військ із Донбасу до Курської області для стримування просування ЗСУ, російські чиновники вирішили посилити наступ, особливо на Покровському напрямку. Росія прагне захопити Покровськ, щоб вийти на Нікополь і Дніпро, тим самим зупинивши роботу української промисловості.

Влад Росс також вказує, що Росія готується до масштабної мобілізації, через що починає закривати доступ до таких платформ, як WhatsApp, YouTube, Signal, а незабаром може заблокувати і Telegram. Гроші для набору контрактників у Росії закінчуються, і навіть за великі гроші мало хто погоджується йти на війну, тому влада в РФ буде змушена відправляти на фронт молодь, робить висновок астролог.

"Це спочатку може бути прихована мобілізація, але пізніше вона піде відкрито. Строковиками Росія буде затикати дірки в Курській, Білгородській, Брянській областях, де буде фронт", - додає він.

Влад Росс підсумовує, що така мобілізація не призведе до військових успіхів, але може стати поштовхом для перевороту, що повалить путінський режим.

"Матері не захочуть віддавати синів на війну, тим більше за копійки. Московію чекає дуже великий бабин бунт. Назрівати він буде поступово, а потім, як спалах, вибухне революція – або в жовтні-листопаді 2024-го, або в лютому-березні 2025-го. Упевнений, що мобілізація в РФ дорівнює падінню путінського режиму, і влада КДБ-ФСБ нарешті буде знищена", - прогнозує астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти