Доведеться заплатити величезний штраф: чому в Німеччині не можна ставити намет у лісі

7 жовтня 2024, 19:44
1696
Туристи, які не знають про таку норму закону і встановлять свій намет у недозволеному місці, будуть змушені заплатити великий штраф.

Палатки в лесу, флаг Германии
Чому в Німеччині не можна ставити намет у лісі/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, УНІАН

Німеччина відома своїми суворими законами навіть щодо відпочинку. За порушення встановлених правил доведеться заплатити зі своєї кишені кругленьку суму.

Німецькі закони регулюють, зокрема, правила поведінки людей у лісах та різних зонах відпочинку. Наприклад, багатьом невідомо, чи можна в Німеччині ставити намет у лісі. Насправді дикі кемпінги в Німеччині заборонені законом.

відео дня

Якщо встановити намет або поставити автобудинок у недозволеному для цього місці, то все може закінчитися тим, що вам доведеться заплатити штраф у розмірі кількох сотень євро, пише journeys6senses.

Ставити намети для відпочинку і проведення часу на природі можна лише у спеціально відведених для цього наметових містечках.

Як зазначається на сайті migrant.biz.ua, на території Німеччини є багато як платних, так і безкоштовних наметових містечок. При цьому у деяких безкоштовних кемпінгах можна перебувати необмежену кількість часу, а в деяких – до кількох днів.

На території німецьких кемпінгів часто крім місць для палаток є також багато інших зручностей. Наприклад, кухонні блоки, місця для відпочинку, душові кабіни, майданчики для відпочинку з дітьми, магазини і кафетерії, а в 5-зіркових кемпінгах – навіть ресторани.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти