StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хлопець зробив пропозицію дівчині на похоронах її матері: чому він так вчинив

5 вересня 2023, 17:12
262
Молодого чоловіка не підтримали в цій ситуації навіть друзі.
Хлопець не подумав про почуття коханої
Хлопець не подумав про почуття коханої / Колаж Главред, фото flickr (Michelangelo Carrieri, Leif Harboe)

25-річний чоловік зганьбився на похоронах матері своєї дівчини, після того як зробив їй там пропозицію. Він розповів, що саме на похоронах зрозумів, що "життя занадто коротке". Про це пише Mirror.

Відомо, що мама його дівчини не схвалювала побачення з її дочкою через п'ятирічну різницю у віці пари. Незважаючи на це, він зустрічався з нею протягом двох років, після чого вирішив зробити пропозицію.

"Я вже давно збирався зробити їй пропозицію, але ніяк не міг зрозуміти, коли ж настане відповідний момент", - написав він на Reddit.

відео дня

Він також розповів, що куди б вони не ходили разом, кільце, яке він купив, завжди лежало в кишені. Йому навіть снилося, як він надягає його на палець дівчини. А що значить сон про кільце - читайте на Главреді.

Молодий чоловік думав, що потрібний момент просто настане, але цього так і не сталося. Хлопця зупиняло ставлення матері дівчини до нього, і вона ніколи не приховувала своєї неприязні, тому не було жодного шансу, що вона схвалить весілля.

Згодом стало відомо, що через четверту стадію раку грудей у матері вона доживає останні тижні життя. Вже на похоронах молодий чоловік стояв над труною матері і думав: "ось воно, сьогодні я запитаю її".

У той же день на поминках він дочекався моменту, покликав дівчину в сторону, став на коліно і звичайно отримав відмову. Убита горем, вона відмовилася від його пропозиції і засудила за байдужість до її почуттів.

"Я здогадуюся, що повів себе як негідник (неценз.), тому що могила ще свіжа, але, чесно кажучи, я не бачив кращого моменту, ніж зараз. Тому що ми нарешті були вільні від засудження її матері і могли бути разом без її думки з цього приводу, - поділився хлопець.

Історія молодого чоловіка піддалася критиці в Інтернеті. Користувачі в мережі написали, що їм шкода дівчину і, швидше за все, покійна мати була права на його рахунок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти