StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти пташку всього за 10 секунд: оптична ілюзія для геніїв

28 жовтня 2023, 04:30оновлено 31 жовтня 2023, 20:58
41015
Осіння загадка змусить ваші очі розбігатися, адже помітити схованку канарки буде дуже непросто.
Канарейка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти пташку всього за 10 секунд/ коллаж: Главред, фото: unsplash.com

Різні головоломки та оптичні ілюзії допомагають тримати мозок у формі так само, як спорт тримає у формі тіло людини. Якщо виділяти на розгадування таких загадок хоча б 5-10 хвилин на день, дуже швидко можна помітити, як зростає ваша уважність і спостережливість. Наступна загадка змусить вас хапатися за голову, адже потрібно буде знайти пташку на картинці з осіннім пейзажем.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише геній помітить літеру В серед Р за 5 секунд: простий спосіб перевірити уважність

Чи впевнені ви, що зможете виконати це завдання? Воно ускладнюється тим, що на його виконання дається всього 10 секунд. Якщо ви готові позмагатися з часом і перевірити свою уважність – тоді ставте на таймері або засікайте з допомогою секундоміра цей час і починайте розгадувати загадку.

відео дня

На картинці ми бачимо по осінньому вбране дерево. Яскраво жовте листя так густо покриває гілки, що їх практично не видно. Дерево, очевидно, уже хоче скидати свою пишну крону й готуватися до зими, але поки листя ще залишається на своїх місцях, усі охочі можуть помилуватися ніжною осінньою ідилією.

Але десь серед цієї яскраво-жовтої пишноти заховалася непрохана гостя – пташка канарка. Не усім вдасться її знайти, а ті, хто зможе відшукати пернату красуню, не обов’язково встигнуть зробити це за 10 секунд.

Якщо ви готові перевірити свої сили, тоді зосередьтеся на завданні, не відволікайтеся ні на що інше і починайте розгадувати загадку. Можливо, вам усміхнеться успіх і ви зможете побачити пташку дуже швидко. Якщо ж швидко впоратися із завданням не виходить – це не привід опускати руки, просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти канарку всього за 10 секунд/ unsplash.com

У тому разі, якщо вам не вдається знайти пташку, можете скористатися нашою невеликою підказкою – уважно огляньте ділянку дерева у центрі малюнка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Пташка "злилася" з жовтим листям/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кролика за 10 секунд. Доведеться дуже напружити свої очі, щоб помітити тваринку, яка заховалася в кабінеті.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти змію за 12 секунд. У новій загадці плазун заховався серед сходів, і доведеться докласти максимум зусиль, щоб його знайти.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти