StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не усім вдасться знайти капелюх в кімнаті за 12 секунд: надзвичайна загадка на уважність

21 вересня 2023, 13:05оновлено 22 вересня 2023, 22:29
1580
Потрібний предмет так добре захований серед інших речей і меблів, що побачити його буде дуже важко.
Девушка, шляпа, комната, оптическая иллюзия
Потрібно знайти капелюх в кімнаті за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії перевіряють рівень уважності людини і допомагають навчитися сприймати речі, які ми бачимо, по-іншому. Завдання оптичних ілюзій – заплутати людину, адже насправді зображення ховає у собі щось більше, ніж те, що лежить на поверхні. У наступній такій загадці потрібно знайти замаскованого капелюха на картинці.

На виконання завдання дається всього 12 секунд, пише Fresherslive. Не усім вдасться розгадати цю загадку так швидко.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка, яка введе у ступор: потрібно знайти заховану пляшку з водою за 15 секунд

відео дня

На фото ми бачимо велику добре умебльовану кімнату, інтер’єр якої виконаний у сіро-білих кольорах. Багато предметів, які ми бачимо на картинці, заважатимуть у пошуку загубленого капелюха, тому доведеться максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше.

Але відповідальний підхід до завдання точно дасть хороший результат, і найуважніші та найбільш посидючі люди точно зможуть знайти захований предмет.

Спробуйте оглянути картинку спершу всю загалом – раптом успіх вам усміхнеться і ви зможете помітити капелюх одразу. Якщо не вдалося виконати це завдання так швидко, тоді по черзі оглядайте кожен закуток картинки у пошуках потрібного предмета.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти капелюх в кімнаті за 12 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти капелюх, даємо підказку – зверніть увагу на сірі подушки на дивані. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Капелюх заховався на дивані/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти кота у зоопарку за 15 секунд. Якщо ви готові перевірити свою кмітливість та уважність, то ця загадка точно для вас. Не усім вдасться так швидко знайти тваринку, яка заховалася.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти літеру А за 15 секунд. Потрібна літера захована серед великої кількості таких же літер, які перевернуті. Не усім усміхнеться удача у цьому завданні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти