StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потужна негативна енергетика: що не можна приносити на цвинтар

3 серпня 2024, 20:20
9967
Цвинтар дуже потужне енергетично місце, тому важливо знати, як правильно себе поводити, чи можна приносити на могилу квіти з дому та багато іншого.
Кладбище, цветы
Чи можна приносити на могилу квіти з дому / Колаж: Главред, фото: flickr

Поведінка на цвинтарі кардинально відрізняється від звичної, адже побутує чимало прикмет і вірувань щодо сили кладовища і душ померлих. Тому кожного разу під час відвідування потрібно задумуватися, що треба говорити на цвинтарі коли приходиш і йдеш, а також що можна приносити на могили.

Користувачі Quora поділилися своїми правилами та розповіли, чи можна речі з дому відносити на цвинтар. Один із них написав, що приносити на могили можна лише живі та штучні квіти, прапорці, надгробні вази, маленькі сувеніри, що стійкі до погодних умов, ліхтарі та лампадки.

Інший користувач відповів, чи можна нести іграшки з дому на цвинтар. За його словами, якщо поховано дитину, то іграшки, свічки та солодощі доречно класти на могилу, але важливо слідкувати, щоб не було нагромадження речей.

відео дня

Однак священники застерігають, що могила - не місце для бенкетування з великою кількістю харчів, чи тим паче алкоголю. Якщо ви хочете принести смаколик загиблому, залиште невеликий дар на могилі, але ні в якому разі не вживайте їжу чи напої поруч із нею.

Залишається питання, чи можна приносити на могилу квіти з дому. Згідно з етичними правилами та релігійними канонами, це не заборонено. Також немає і негативних прикмет щодо залишення на могилі квітів з дому.

Що таке Quora

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини про цвинтар:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти