StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Молитва на гроші: святі, до яких можна звернутись під час труднощів

12 вересня 2024, 14:32оновлено 13 вересня, 16:03
304
Кому молитися за грошових труднощів – це питання цікавить багатьох людей, які потрапили у важкі життєві ситуації.
Молитва на гроші: святі, до яких можна звернутись під час труднощів
Кому молитися за грошових труднощів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Грошові молитви – один з ефективних способів привернути в своє життя багатство і благополуччя. Таке молитовне звернення буде обов’язково почуте Богом, тільки якщо просити про фінансове благополуччя з чистими помислами і відкритою душею.

Вам також може бути цікаво: Священники радять саме їх: найкращі молитви за солдата на війні та перемогу України.

Якому святому молитися про фінансове благополуччя

Існує величезна кількість молитов до Господа Бога і святих про те, щоб отримати матеріальне благополуччя. Найпоширенішими є молитви до Миколая Чудотворця, Святителя Спиридона Триміфунтського та Ангела-Охоронця.

Молитва до Миколая Чудотворця

О, великий чудотворець, святителю Христовий, отче Миколаю Чудотворцю! Молимо тебе, надія всіх християн, вірних захисник, голодних годівник, радість тих, хто плаче, лікар тих, хто хворіє, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт годівник і всім швидкий помічник і покровитель, хай мирне життя проживемо тут і нехай побачимо славу вибраних Богом на небі, і з ними невпинно оспівувати будемо єдиного в Трійці Бога на віки віків (Далі говорите те, чому вам потрібні гроші, для чого, просите допомоги Миколи Чудотворця у вирішенні фінансових труднощів.). Амінь.

Молитва до Святителя Спиридона Триміфунтського

О святителю Спиридоне! Умоли добросердя Бога, нехай не засудить нас за помилками нашими, але учинить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров’я душевне і тілесне. Визволи нас від усякого лиха душевного і тілесного, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас перед престолом Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьом нашим гріхам прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непосоромленого і мирного та й блаженства вічного в майбутньому сподобить нам, так невпинно відправляємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва до Ангела-Охоронця

Ангел Хранитель, Божий Посланець. У справах безпросвітних прагну досягти успіху, не дай мені в турботах земних очерствети. Мій ангел, за вірою достаток віддай, коли заблукаю, ти мене не кидай. Нехай благом чудесним душа осяє, про все матеріальне не стану нудитися. Щоб гроші не звели мене в пастку, тебе я всім серцем про це благаю. Хай буде воля твоя, і нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Яка молитва приносить гроші

Щоб ваша молитва була почутою, спочатку налаштуйтеся на молитву, серйозно обміркуйте свої побажання, висловлюйте свої наболілі проблеми без лукавства і облуди, читайте з душею, а не просто як текст, і, головне, не сидіть склавши руки — дійте. Тоді Ваша молитва, щоб водилися гроші буде почута.

Молитва на гроші – відео:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти