StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потужна молитва за українського воїна: які слова захистять ЗСУ від ворога

12 квітня 2024, 05:00оновлено 16 квітня, 10:29
470
Українські військові потребують не лише фізичного захисту, а й духовного.
молитва, ВСУ
Сильні молитви за українських воїнів / Коллаж: Главред, фото: 71 окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ ЗС України, 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, depositphotos.com/ua

Україна проживає надскладні воєнні часи. Щодня тисячі українців моляться за життя своїх синів, братів, коханих та друзів. Усі громадяни нашої країни мріють, щоб у державі нарешті настав мир і додому повернувся кожен татусь до своїх дітей, кожен чоловік до коханої дружини та кожен до рідної матусі.

Є дуже сильна молитва за українського воїна. Про неї розповів відомий український мольфар Максим Гордєєв. Слід зазначити, що при цьому не обов'язково йти до церкви, щоб помолитися. Місце, де ви молитесь, не має значення. Головне, щоб все йшло від чистого серця.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Україна переможе у війні: сильні молитви за мир.

відео дня

Молитва за українського воїна

"Передвічний Творче, Боже миру і добра, своєю незбагненною потугою стань сьогодні на захист твоїх вірних синів і доньок, що, ризикуючи власним життям, стали на захист свого народу.

Будь для кожного з них силою і міццю, вірною опорою у миті випробувань і світлим обрієм у сутінках загроз. Увінчай їхні зусилля перемогою добра над злом, правди над брехнею, справедливості над кривдою. Підведи кожного, хто спіткнеться; поверни кожного, хто загубиться; звесели кожного, зраненого серцем; воскресіння даруй усім полеглим за своїх братів і сестер. Зроби їх надійною опорою для українського народу – його щитом і його надією. А в грізному клекоті бою дай кожному з них сили й відваги не зійти з дороги, що веде до остаточної перемоги.

Боже, нехай буде завтра, і нехай буде мирний світанок, а на його сторожі нехай вірно стоїть відважний захисник України – український воїн! Амінь."

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Молитва за Воїнів і тих, хто потерпає від війни

У Православній церкві України опублікували свою дуже сильну молитву, здатну захистити наших воїнів від ворожих окупантів.

"Боже Великий, Боже Всесильний! Ми, грiшнi дiти Твої, у покорi сердець наших приходимо до Тебе i схиляємо голови нашi. Отче! Прости провини нашi та провини батькiв, дiдiв i прадiдiв наших. Прийми нинi, благаємо Тебе, щиру молитву нашу i подяку нашу за безмежне милосердя Твоє до нас. Вислухай нашi молитви i прийми благання сердець наших. Благослови нашу Батькiвщину Україну, перемогу над ворогом, долю та щастя їй дай. Премилосердний Господи, усiм, хто вдається до Тебе з благанням, милiсть Твою подай.

Благаємо Тебе, Боже, за Воїнів і Захисників, за братiв i сестер наших, за вдовиць, за сирiт, за калiк i немiчних, за тих, хто в окупації і полоні, за тих, хто в скрутних життєвих обставинах, за біженців i за всіх тих, хто Твого милосердя та допомоги Твоєї потребують. З’єднай нас усiх в єдину велику Христову сiм’ю, щоб усi люди України нашої єдністю й перемогами славили величне iм’я Твоє завжди, i нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь."

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти